≫ 

Vešović crvenim kartonom pomogao Zvezdi i sprečio Legiju da napravi čudo: Poljski navijači pravili šou (VIDEO)

Trnava je poražena sa 1:0 na svom terenu, ali joj je trijumf iz prve utakmice omogućio plasman u naredno kolo

  • 9
Printskrin: Youtube/GameThePlayer

Fudbaleri Spartaka iz Trnave plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, iako su u revanš utakmici poraženi na svom terenu od Legije sa 1:0. Pobeda šampiona Slovačke u prvom meču u Varšavi od 2:0 bila je dovoljna za plasman, zahvaljujući boljem skoru iz dva međusobna duela.

Spartak će tako biti rival Zvezde u 3. kolu, ukoliko crveno-beli sačuvaju rezultat od 3:0 iz prve utakmice protiv Suduve u Letoniji.

>>> Sve o Trnavi, timu koji preti Zvezdi: Krenuli sa dna, Srbin ih odveo na vrh, a navijači Beograd pamte po najvećoj tragediji (VIDEO)

Iako je Legija pre meča važila za favorita u odom dvomeču, Slovaci su ih iznenadili na svom terenu u prvoj utakmici, a u revanšu im je posao olakšao upravo bivši igrač Zvezde - Marko Vešović, koji je u 37. minutu dobio drugi žuti karton i morao je pre vremena da završi meč.

Marko Vešović isključen iz igre u 37. minutu; Printskrin: Youtube/GameThePlayer

I sa igračem manje Legija je uspela da dođe do gola, pošto je u 63. minutu Injaki Astiz postigao gol za šampiona Poljske. To je ipak bilo dovoljno samo za pirovu pobedu fudbalera Legije, koji su do kraja utakmice dobili još jedan crveni karton, ovoga puta ga je zaradio Hrvat Domagoj Antolić, koji je u razmaku od četiri minuta dobio dva žuta kartona.

Navijači Legije napravili su pravi šou na svom gostujućem sektoru, gde su imali veliku koreografiju i bakljadu, a na početku meča su i pristalice Spartaka iz Trnave imali koreografiju u bojama svog kluba.

Printskrin: Youtube/GameThePlayer

Utakmice 3. kola na programu su 7. i 8. avgusta, dok je revanš nedelju dana kasnije. Zvezda bi svoj prvi meč protiv Trnave igrala na Marakani, a revanš u Slovačkoj.

Prethodno su, u utakmicama koje su već odigrane u utorak, plasman u 3. kolo obezbedili Dinamo Zagreb i Škendija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    1. avgust 2018 | 00:03

    Prvo da "sudove" ubacimo u masinu pa posle deri redom 🇮🇩💪🇷🇸

  • Pele

    31. jul 2018 | 23:13

    Prodjemo njih i evropa je tu

  • Dragisa

    31. jul 2018 | 22:52

    Mislim da Zvezda ima sanse da dobije Spartaka i naravno prodje u narednu fazu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA