≫ 

Koševo ovo ne pamti, Atalanta teško ponizila Sarajevo: Bivši golman Zvezde primio OSAM golova, dizao srednji prst "Hordama zla" (VIDEO)

Užasan dan za "Bordo" tim, italijani držali čas fudbala predstavniku Bosne i Hercegovine

  • 13

Posle obećavajućih 2:2 koje su na Koševo doneli iz Bergama, fudbaleri Sarajeva doživeli su istorijski brodolom u revanš utakmici drugog koala kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Atalante - 0:8!

Legendarni stadion ne pamti skoro ovakav debakl "Bordo tima" koji je doslovce rasturen u paramparčad pred krcatim tribinama gde se okupio veliki broj navijača spreman da svedoči prolazu svog tima, ali su umesto toga videli brutalnu demonstraciju sile člana Serije A.

>>> Sarajevo od 0:2 do podviga u Italiji! Željo poražen kod kuće, Hajduk bolji od Bugara na Poljudu! (VIDEO)

Već u 18. minutu bilo je 3:0 golovima Palomina, Gomeza i Masijela.

Tada je već bilo jasno šta se sprema ekipi Sarajeva, doduše malo ko je mogao da očekuje baš ovakav fijasko.

Četvrti gol Atalante bio je pravo malo remek delo u režiji Papua Gomeza - projektil sa dvadesetak metara po kiši pogodio je gornji levi ugao gola Bojana Pavlovića, bivšeg čuvara mreže Crvene zvezde.

Upravo je Pavlović u nastavku bio izviždan zbog lošije partije, sa tribina su se čuli povici "napolje, napolje", na šta je Srbin nesportski reagovao pokazivanjem srednjeg prsta navijačima Sarajeva, popularnim "Hordama zla".

Do kraja poluvremena gosti su postigli još jedan gol, peti, za totalni krah rivala, i to preko Palomina...

U nastavku, viđena su još tri gola, sva tri u režiji jednog igrača -  Muse Baroua, od kojih je prvi stigao kao posledica kiksa upravo Pavlovića koji se bacio na ubačenu loptu, međutim samo je "uštopovao" za momka iz Gambije, a ovaj rutinirano pogodio za novo najubedljivije vođstvo Atalante.

Isti igrač je u 70. minutu povećao na 7:0, da bi tačku na istorijski poraz Sarajeva stavio u sam smiraj meča postigavši het-trik.

VIDEO: Saša Zdjelar govori o meču sa Trakajijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • salko

    2. avgust 2018 | 23:29

    Odes na Bascarsiju i vidis kapitena Sarajeva Krste Velkoskog kako u sred dana pusi nargilu,koja je medju igracima Sarajeva i Zelje popularnija od lopte.A igras protiv ekipe u kojoj i rezervni igraci kostaju koliko cijeli tim Sarajeva.Dobri stari trener Milan Ribar koji je djelio vaspitno obrazovne mangupima kakvih je danas u Sarajevu i previse.

  • Ja...RS

    2. avgust 2018 | 23:00

    Bar se raduju sto je Musa davao golove 😂😂😂 njima je to isto 😂😂

  • DDF

    2. avgust 2018 | 22:57

    Tako rade"prave ekipe",da se zna"odakle vetar duva",svaka cast za 0:8.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA