Odbegli biser Zvezde se vratio na Marakanu i održao lekciju svim fudbalerima koji rano napuste Srbiju (VIDEO)

Veljko Simić priznao da je napravio grešku kada je kao tinejdžer prešao u Bazel i savetovao je svima da ne naprave grešku kao on

  • 6

Nekada jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Veljko Simić izjavio je da je rani odlazak iz Crvene zvezde bio greška, ali da sada želi da iskoristi drugu šansu da se dokaže u najtrofejnijem srpskom klubu.

Simić je ponikao u Zvezdi, potom je kao tinejdžer prešao u Bazel, a onda igrao u švajcarskim niželigašima, pre nego što je posle odličnih igara u Zemunu potpisao četvorogodišnji ugovor sa matičnim klubom.

- Nisam siguran da li je bolji put preko inostranstva. Rani odlazak bio je greška, mnogi mladi igrači iz Zvezdine škole mogu da nauče iz mog primera. Prerani odlazak u inostranstvo nije dobra opcija, sada mi je drago što sam dobio drugu priliku u Zvezdi - rekao je Simić na predstavljanju, pre nego što je uzeo dres sa brojem 21.

Mladi vezni fudbaler ističe da se ne plaši konkurencije i da će uraditi sve da opravda očekivanja.

Veljko Simić na promociji u Zvezdi; Foto: Telegraf

- Ne plašim se konkurencije, ima dosta utakmica, siguran sam da ćemo igrati na tri fronta, kao prošle sezone. Biće dovoljno prilika za sve igrače.

Simić, pred duel sa Voždovcem u 3. kolu Superlige, dodaje da je dobro trenirao, ali da se ne opterećuje da li će ga trener Vladan Milojević staviti u konkurenciju za meč.

Sportski direktor Mitar Mrkela izrazio je zadovoljstvo zbog povratka Simića i najavio skorašnji dolazak napadača.

- Radimo na napadaču, nećemo po svaku cenu da dovedemo bilo koga. Moramo da donesemo pravu odluku, samo igrača koji će nam doneti kvalitet. Sigurno nećemo ostati bez napadača, imamo ih u igračkom kadru - zaključio je Mrkela.

VIDEO: Kako je Milojević regaovao na pitanje o Dinamu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    3. avgust 2018 | 14:28

    Veliki gospidin

  • Gogi

    3. avgust 2018 | 19:19

    Nisi ti pogresio sto si otisao,jer da si ostao ne bi dobio sansu isto kao ni Adzic,a ni Joveljic!Zvezda nema strpljenja a i poverenja u svoju decu,ali zato Edson,Rikardinjo dobivaju sansu i igraju 5-6 celih utakmica,a nasa deca jedva pet minuta,ili ni toliko.Da sam na mestu Joveljica,uradio bih kao svojevremeno Savicevic"ili igram,ili odlazim"!!!

  • kisobrani i serpe

    3. avgust 2018 | 15:47

    haha ko drzi moralne lekcije..zvezdasi hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA