≫ 

Partizan zbog neverovatne stvari umalo ostao bez Lole Smiljanića za meč sa Lučanima

Još ranije je rešeno licenciranje igrača za Ligu Evrope, ali dozvola za domaće takmičenje stigla tek u petak

  • 17

Pretposlednje pojačanje Partizana Milan Smiljanić konačno će dočekati da se nađe u protokolu utakmice (protiv Mladosti), s razlogom kažemo "konačno", jer je proteklo skoro dve nedelje od kada su crno-beli ozvaničili njegov povratak u klub.

Partizan nije stigao da ga licencira za dvomeč protiv Trakaija, u međuvremenu je stiglo i to "zeleno svetlo" iz UEFA za Smiljanića, pa će zaigrati sa Nordsjelandom, ali je potpuno neverovatno da se sve do petka čekalo da igrač bude licenciran za takmičenje u Superligi?!

Ceh očajnim igrama Partizana platio je trener Đukić, a ekipu će protiv Lučana voditi Žarko Lazetić. Kvota na pobedu crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Mladost.

Nije poznato gde je "zapelo" u službi koja radi licenciranje pri FSS, da li se čekao određeni papir iz Izraela gde je prethodno igrao popularni Lola, ili je po sredi nešto drugo, tek krajnje neažurno i neefikasno se radilo kod ove rutinske papirološke procedure.

Konačno, u petak je sve okončano dobro po Partizan, koji će za takmičenje u Superligi i kvalifikacijama iz Ligu Evrope od danas imati još jednog fudbalera više na raspolaganju.

Registraciju za Superligu koju je Smiljanić dobio tek u petak, što je zvanično i objavljeno u vanrednom broju "Fudbala", međutim ne i razlog zašto je trebalo tako puno vremena za domaće takmičenje.

Smiljanić je u Humsku dva dana pre drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Trakaija, ali i pored truda operativaca crno-belih nije registrovan za pomenuti dvomeč. Nije konkurisao ni za utakmicu sa Dinamom iz Vranja, iz istog razloga, ali su konačno rešene sve pairološke prepreke i Smiljanić može da se stavi na rapolaganje novom stručnom štabu na čelu sa Zoranom Batom Mirkovićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA