≫ 

Radnički doveo Drinčića, znači li ovo da Nišlije napadaju titulu?

Iskusni vezista, koji je nedavno napustio Čukarički, ostaje u Nišu do decembra, kada će dve strane ponovo sesti za pregovarački sto

  • 13

Radnički iz Niša  gaji velike ambicije u tekućoj sezoni Superlige, otuda i konstantno pojačavanje igračkog kadra, a današnji dolazak iskusnog veziste na “Čair” svedoči o tome da nikome u Srbiji neće biti lako sa izabranicima Nenada Lalatovića.

>>> Šok na Banovom brdu: Drinčić uzeo papire i napustio Čukarički!

Nikola Drinčić novo je ime u taboru kluba iz Niša, a konačni dogovor je sklopljen danas prepodne, saznaje Telegraf! Ugovor je potpisan do decembra, kada će dve strane ponovo sesti za sto i razmotriti dalje korake.

Srpsku fudbalsku javnost je pre nekoliko dana uzdrmala vest da je Drinčić iznenanda napustio Čukarički i to posle priprema sa ekipom i odigranom prvenstvenog meča sa Zemunom. Kapiten “brđana” nije obrazlagao odluku, niti je klub sa Banovog brda ulazio u detalje raskida saradnje.

U međuvremenu, Drinčića su povezivali sa Vojvodinom, koja je zaista i želela da ga angažuje, ali je došlo do zastoja u pregovorima, što je iskoristio Radnički i brzopotezno privoleo vezistu da dođe u Niš.

Nikola Drinčić iz vremena dok je branio boje Partizana Foto: Marko Todorović

Naravno, veoma bitnu ulogu u svemu tome je imao i trener Nišlija – Nenad Lalatović, na čije insistiranje je Drinčić stigao i u Čukarički, leta 2017. godine.

Dobra saradnja iz tog perioda bila je odlična polazna tačka kada su čelnici Radničkog pozvali Drinčića, koji, pak, nije želeo da se obaveže na duži vremenski period.

Podsetimo, pored Čukaričkog, Drinčić je ostavio dubok trag i u Partizanu, gde je prošao sve mlađe selekcije, a kasnije, kao povratnik, bio jedan od najvažnijih fudbalera u mandatu trenera Marka Nikolića.

Igrao je još za Spartak iz Subotice i Budućnost iz Banatskog Dvora (pozajmica iz Partizana u ranoj mladosti), Radu, zatim u inostranstvu - u Gazijantepu, Amkaru, Spartaku iz Moskve, Krasnodaru i Makabiju iz Haife.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    7. avgust 2018 | 16:24

    Slatkoo sam se nasmejao kakva bre titula..Zvezda je duplo jaca od svix uostalom maltene sa drugom ekipom igra..

  • Milan

    7. avgust 2018 | 16:18

    Mogu da napadnu drugo mesto

  • Cex

    7. avgust 2018 | 15:45

    I ako su ga doveli,ali mi imamo naseg Sumu koji je Ivicin plan za buducnost,covek poteza,koji kad bude proradio za jedno 10 godina tesko vama. A jos ako pomenem i Ozegovica,pa Jankovica,cudo ima da napravimo,zato su nam i bili visak ovi mladi za koje smo dobili ogroman novac mislim da skoro 300.000 e. Strasno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA