≫ 

Suma ne putuje u Dansku, nije to samo zbog crvenog kartona...

Novi trener Partizana ne računa na omalenog veznog igrača za prvi meč protiv Nordjelanda, među putnicima novajlija Zakarić, kao i povratnik u tim Nemanja Nikolić

  • 19

Partizan u četvrtak (od 19.45 časova, Sportklub) igra prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Nordsjelanda u gostima, a nedavna promena šefa stručnog štaba donela je i neku novu vizuju u kojoj ovoga puta (a možda i ubuduće) nema – Sejdube Sume.

Trener Zoran Mirković izostavio je gvinejskog vezistu za duel sa Dancima, pa će on ostati u Beogradu, dok će na put u pomenutu zemlju 22 fudbalera (19 igrača i tri golmana).

Suma ima crveni karton iz meča u Litvaniji, i to je glavni razlog što ga neće biti u protokolu utakmice, ali ova odluka o neodlasku u Dansku bi mogla da bude na duže staze.

>>> Suma udario ćušku saigraču tokom utakmice, vezista Partizana objasnio šta se stvarno desilo (VIDEO)

Pisali smo već da je Mirković u tim uvrstio i novajliju Gorana Zakarića, koji je tek pre nekoliko dana stigao među crno-bele, ali je odmah licenciran za Ligu Evrope i velika je verovatnoća da će debitovati već u četvrtak.

Zoran Mirković je rešio da zavede red u svlačionici Partizana Foto: MN Press

Dobra vest za struku svakako je i povratak Nemanje Nikolića, koji je očito prevazišao povredu čašice kolena i spreman je da pomogne saigračima U minulih nekoliko dana napadač je trenirao punim intenzitetom.

Na spisku trenera Zorana Mirkovića za meč sa Nordsjelandom nalaze se: Vladimir Stojković, Filip Kljajić (golmani), Aleksandar Popović, Gabrijel Enake, Miroslav Vulićević, Svetozar Marković, Nemanja R. Miletić, Mark Valijente, Nemanja G. Miletić (odbrana), Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Danilo Pantić, Armin Đerlek, Nebojša Kosović, Saša Ilić, Jovan Kokir, Goran Zakarić, Marko Janković, Đorđe Ivanović (vezni red), Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš i Ognjen Ožegović (napad).

VIDEO Suma sumira utiske posle duela sa Trakaijem i crvenog kartona:

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar

    7. avgust 2018 | 17:14

    Pa kako moze da racuna kad je dobio crveni pisete gluposti a pre toga se niste informisali.

  • Slauten

    7. avgust 2018 | 17:08

    Suma ne putuje zbog crvenog kartona...

  • Milance

    7. avgust 2018 | 17:04

    Pa kako da putuje kada je dobio crveni u prethodnom kolu? Mislim,moze on da putuje ali kao turista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA