≫ 

Ulazak u Ligu Evrope je šestomesečni budžet Partizana! (VIDEO)

Direktor crno-belih ističe da prate sve što novi stručni štab izrazi kao želju

  • 18

Direktor Partizana Miloš Vazura kaže da poslovanje Partizana ne zavisi toliko od plasmana u Evropu, ali da može da pomogne dosta ulazak u Ligu Evrope.

- Liga Evrope je šestomesečni budžet Partizana, da do sledećeg prelaznog roka  bi mogli mirno da poslujemo. Pored toga donosi i bolju prodaju igrača.  Niko ne zna preciznu cifru koliko se dobija novca, jer UEFA uračunava i neke kazne. Oko četiri miliona je zarada ako se uđe.

>>> Partizan sutra igra prvi meč pod komandom Bate Mirkovića. Kvota da će slaviti u Danskoj je čak 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Nordsjeland - Partizan.

Da li će biti nekih promena dolaskom novog štaba

- Ako smatraju da treba i da mogu da uklope igrače u narednih 15 dana mi smo tu ispunimo njihove zahteve. Sve radimo u dogovoru sa njima. - kaže Vazura.

VIDEO: Evo šta Bata Mirković kaže o duelu sa Norsjelandom

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Armagedon

    8. avgust 2018 | 11:45

    Pa zar ste vi još tu ? Vidi ti to,..umesto da vas nema,vi pričate o novcu,planovima,budžetu !Znači sada cveta cveće kod nas ?Djukić kolateralna šteta ?Ok. Nije funkcionisalo.Ako novi šef i str štab kažu da se dovedu pojačanja,..nema problema !Ima problema !Najveći problem ste vi iz uprave !Živite na grbači Partizana sa astronomskim platama,ugradjujete se u procente pri prodaji igrača i opraštanju dugovanja. Veštački gurate decu iz škole (iz vaših agencija) kako bi se što pre prodali,a vi omastili !Svi ste u TEŠKIM TALOVIMA,A IGRAČI I IGRA -NULA- ! Nikada SLABIJI PARTIZAN,a vi gospodo iz uprave sve BOGATIJI !Gde je predsednik da podnese momentalnu ostavku,Ilijev,..odgovornost ravna nuli ! Zamazivanje očiju !Jedino se Vazura pojavljuje kao da nema nikakvih problema,da nam malo objasni fudbalski,koji bi nam to protivnik odgovarao,a koji ne u kval.za El. Lepo ga je mentor sa RTS-a 90-tih podučio,...kako da kupuje vreme i menja teze,spinuje !V V V I - UPRAVA NAPOLJE !!!

  • Vlajko

    8. avgust 2018 | 12:15

    Vama bi budzet Mancestera bio premalo za 3 meseca , " uprava napolje"

  • Marko

    8. avgust 2018 | 11:50

    Koja crna liga evrope?Sa ovim timom mazimum trece mesto u nasoj ligi,jer je i radnicki bolji od nas.Zavuci ruku u dzep,pa jos par pojacanja,ako zelis u Ligu Evrope.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA