≫ 

Istorijski prelazni rok u Premijer ligi: Imamo prvi klub koji NIKOGA nije kupio tokom leta!

Zbog ovoga su mnogi već proglasili Totenhen kao najveće gubitnike prelaznog roka

  • 1

Osim što ćemo ga pamtiti po nekoliko spektakularnih transfera, ovaj prelazni rok u Premijer ligi biće upamćen i po tome što Totenhem nije uspeo nikoga da dovede!

Pevci su na taj način ispislai stranice istorije PL, pošto su prvi tim koji od sezone 2002/03 nije doveo nikoga.

Podsetimo, te sezone je ustanovljen ovakav prelazni rok kakav trenutno poznajemo. Do tada, klubovi su mogli da kupuju i prodaju do 31. marta.

Najbitniji igrači Pevaca su ostali u klubu Foto: AP/Tanjug

Totenhem je zbog ovoga već proglašen jednim od gubitnika prelaznog roka, a kao glavni razlog pominje se štednja zbog stadiona.

>>> Jokanov osmeh od 100 miliona: Srpski menadžer potrošio na pojačanja kao nikad u karijeri, za kraj stigao veznjak iz Marselja

Ono što je bitno jeste i to da su Pevci uspeli da zadrže sve ključne igrače. Da li je to dovoljno za TOP 4 sledeće sezone ili neki trofej, videćemo već od vikenda kada počinje Premijer liga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    9. avgust 2018 | 19:39

    Pa I ne treba im pojacanje, nikoga nisu ni prodali da bi morali da dovedu nekoga. Na svakoj poziciji su dobri. Nemaju mozda tim za osvajanje titule, ali za sam vrh I te kakao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA