≫ 

Zvezda poslala ponudu od 500.000 evra: Novi napadač stiže na Marakanu!?

Crveno-beli nemaju nameru da se zaustave

  • 34

Fudbalski klub Crvena zvezda i posle dovođenja Kafua iz Bordoa ne namerava da se zaustavi u ovom prelaznom roku, pa je stručni štab rešen da dovede još jednog igrača u klub. 

Kako prenosi A Bola,  još jedna ponuda je poslata u Portugaliju, i to, za napadača Tomana koji bi mogao da pojača aktuelnog šampiona Srbije.

>>> Zvezda je mnogo patila u prošlosti, ovo niko nije očekivao: Džajić razočaran posle odluke UEFA!

Visina transfera bi trebalo da se kreće oko pola miliona evra, a kako se navodi, direktor kluba Žilberto Koimbra nije siguran da li će ponudu prihvatiti.

Može li Dinamo do prvog gola, možda i prve pobede u Superligi? Vranjanci čekaju Mladost iz Lučana, a kec je 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Dinamo Vranje - Mladost Lučani

Da podsetimo, posle remija u Beogradu 1:1, crveno-beli igraju revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Spartakom iz Trnave.

VIDEO: Zvezdan Terzić u neverici sluša prozivke Delija na račun UEFA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZELJKO

    11. avgust 2018 | 13:17

    KAKVI SU OVO KOMENTARI,PA LIGA SAMPIONA JE IZVESNA,TRNAVA JE BANDERA EKIPA A SALCBURG CE VIDETI NASU MOC

  • MilanT

    11. avgust 2018 | 14:17

    Ooo,grobarcici maleni,javljate se. Samo ste na nasim vestima? Tvrdo,a? Bice kad se prepolove bodovi -18 😂😂😂😂😂

  • Sladjan

    11. avgust 2018 | 14:52

    Mislim da je u redu dovesti jos nekog za napad... Prvo Cafu nije klasican napadac tako da je bezveze komentarisati da igra naiisturenijeg u sredini.... Drugo Stojiljkovic nije na nivou svojih igara i treba ga cekati a mi nemamo mnogo vremena jer su kvali utakmice vec u jeku... Pavkov bljesne na trenutke pa se izgubi a mali Joveljic je mozda i najsvetlija tacka naseg napada trenutno ali mu trebaju mnogo utakmica u prvenstvu i kupu za nesto ozbiljniju scenu kao sto je Evropa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA