Partizan licencirao novajliju: Zakarić debituje i u Superligi!

Crno-beli još početkom sedmice pokrenuli proceduru prijave igrača, koja je potvrđena juče u FSS

  • 0

Stručni štab Partizana, na čelu sa Zoranom Mirkovićem, može da odahne pošto će na sutrašnjoj utakmici sa Zemunom (17.00) moći da računa i na novajliju u timu Gorana Zakarića. Vezista je krajem radne nedelje licenciran za takmičenje u Superligi i verovatno ga, posle Lige Evrope, očekuje debi i u domaćem prvenstvu.

Partizan je minuli meč protiv Mladosti iz Lučana igrao bez Gorana Zakarića, jer je krilni napadač stigao u Humsku samo dva dana pre utakmice i to pred vikend, pa nije bilo vremena da se izvrši procedura registracije, ali ovoga puta je sve odrađeno na vreme.

>>> Vuletić: Nudili smo pomoć Zvezdi, ali oni su se bavili helijumskim falusima

Crno-beli su još u utorak dobili sertifikat za Zakarića od Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, odmah posle toga prikupili svu dokumentaciju i predali Fudbalskom savezu Srbije, a juče je zvanično fudbaler registrovan i imaće prvo igranja u Gornjoj varoši.

VIDEO: Vazura o kupoprodaji igrača

Sednica na kojoj je Zakariću potvrđena registacija je održana još juče, ali će u “Fudbal”, koji izdaje Fudbaski savez Srbije, izaći tek u ponedeljak (pod datumom od petka). Otuda je fudbaler notifikovan i u novom sistemu “Komet”, čime se Partizan osigurao da je sve urađeno po propisu.

Radi se o novoj platformi za registraciju fudbalera, koju je FSS aktivirao pre nekoliko meseci, a zahvaljujući kojoj će u budućnosti biti znatno ubrzana i olakšana procedura rada sa klubovima. Problem trenutno predstavlja činjenica da se svi još uvek navikavaju na pomenuti sistem, pa nekada dođe do zabuna...

VIDEO: Predstavljanje Gorana Zakarića u Partizanu

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA