≫ 

Milojević pred Trnavu: Znamo da su ekipa protiv koje se lako dobije crveni karton, ali spremni smo na sve (VIDEO)

Trener crveno-belih istakao da velikih nepoznanica nema pred novi meč sa Slovacima

  • 9

Crvenu zvezdu u utorak od 20.30 minuta (Arena Sport 1) očekuje revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave.

Slovački šampion je u blagoj prednosti posle prve utakmice na Marakani (1:1), jer su uspeli da postignu gol u gostima.

Sada je na Zvezdi imperativ da juri isti, a trener Vladan Milojević je rekao:

>>> Čovek koji je predvideo sve iz prvog meča: U Trnavi tuku još jače, ovo je recept za Zvezdin revanš, Milojević jedno ne sme da dozvoli!

- U fudbalu može da bude da neko juri, a neko brani rezultat. Igraćemo kao do sada i ne opterećujemo se time. Ovo je drugo poluvreme, došli smo da odigramo dobro. O Spartaku sam već rekao da su dobri, kompaktni i agresivni, u prednosti su zbog gola u gostima. Ali se ne opterećujemo, daćemo sve od sebe i videćemo kakav će biti rezultat - rekao je Milojević.

Jedno od pitanja za Milojevića je bilo vezano i za agresivnost Slovaka, odnosno da li je spremio svoj tim za ''batine.''

- Hajde da ostavimo to za utorak, ali bićemo spremni. Oni kažu da smo mi favoriti, ali nas to neće zavarati. Očigledno su ekipa čija je osobina da se izvuku i crveni kartoni, ali smo spremni na sve. Ja uvek verujem. Kakav god je rezultat moramo da budemo pozitivni. Na nama je da uradimo sve, a posle ćemo da vidimo. Jasno je da su oni sada u prednosti međutim, 'ajde da sačekamo.

Bio je Milojević iskren kada su u pitanju promene u timu.

- Videćemo, u kakvom su stanju igrači, ali ne može da bude iznenađenja. Poznajemo se već dobro - istakao je trener Zvezde čiju konferenciju možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs/M. Bogovac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca Delija

    13. avgust 2018 | 20:35

    Pa ako im sudija bude dozvolio da provociraju i budu grubi.Ako sudija od pocetka za grubosti bude kazmjavao kartonima mislim da ni njima ne gine jedno do dva crvena

  • Radam

    13. avgust 2018 | 20:01

    Ne ubaciti samo Stoiljkovica,deckp nije u formii bio jje najlosiji u prvoj utakmici.Milic bi to mnogo bolje odradio ali ali.......

  • Milan,

    13. avgust 2018 | 20:53

    Nema tamo penala i izvlacenja Zvezde kada god je nesto nestima i neide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA