≫ 

Iako stadion nije bio pun, Partizan je protiv Bešiktaša zaradio lepu svotu novca!

Deo novca će otići na službe, koje su učestvovale u organizaciji utakmice, deo verovatno i na kaznu zbog postupka koji je pokrenula UEFA

  • 20

Evropska takmičenja su u poslednjih nekoliko godina najbolji i najpouzdaniji “sponzor” Partizana, uz neminovnu prodaju fudbalera, jer drugih resursa gotovo da nema ili su oni svedeni da “sipanje iz kašičice”.

Tome u prilog i podatak da je klub iz Humske samo od utakmice sa Bešiktašom prihodovao okruglo 150.000 evra, a da pritom stadion čak i nije bio rasprodat, saznaje Telegraf.

Radi se novcu, koji će, naravno, poslužiti i za isplatu raznoraznih službi, koje su neophodne i koje su učestvovale u organizaciji tako velike i važne utakmice. A, sva je prilika da će deo biti iskorišćen i za “već viđenu” isplatu kazne UEFA, kako zbog propusta u organizaciji, tako i zbog ispada sa tribina

>>> Dortmund i Lajpcig sinonim su za lep fudbal i golove, a kvota da će na današnjem meču pasti bar tri gola ukupno, i da će oba tima postići gol (GG3+) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Red Bul Lajpcig.

Jer, pisali smo na tu temu, dan posle meča sa turskim velikanom, evropska kuća fudbala je pokrenula postupak protiv crno-belih, pozivajući se na tri stavke, koje je zabeležio specijalni posmatrač utakmice Švešanin Bo Karson (pirotehnika, blokirani prolazi, ubacivanje predmeta na teren).

Partizan će sasvim sigurno biti novčano kažnjen Foto: Marko Jovanović

Inače, crno-beli, iz bezbedonosnih razloga, a po preporukama UEFA još od pre nekoliko godina, nisu pustili u prodaju pun kapacitet stadiona. Na blagajnama se našlo 22.000 ulaznica, od toga je 20.000 prodato (najviše na dan same utakmice). Deo je, naravno, otišao i na sponzore, prijatelje kluba...

Ali, cifra od samo jedne utakmice je svakako za respekt, pa otuda velika težnja svih iz Humske da se Bešiktaš eliminiše u revanšu i Partizan nađe u odabranom društvu, finansijski bezbrižan bar nekoliko meseci.

Podsetimo, Partizan je u dosadašnjem toku kvalifikacija već inkasirao preko milion evra.

VIDEO: Kadeti Partizana posle preokreta pobedili Zvezdu

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vracar

    26. avgust 2018 | 13:01

    Moramo da pobedimo u Turskoj. Takodje mislim da je bolesno sto dosta navijaca Zvezde navija za turski klub protiv srpskog, ja sam uvek navijao za Zvezdu protiv Fenera, Galatasareja i Efesa u evroligi...

  • P.S

    26. avgust 2018 | 16:52

    Nih i nema da ga napune.Zato i dovode hrvate

  • Žika

    26. avgust 2018 | 15:08

    Mi toliko imamo na prvenstvenoj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA