Fudbaleru Totenhema prete vojskom ako ne odvede ekipu do titule!

Čeka ga skoro dve godine popularne "askare" ako ne donese Južnoj Koreji titulu

  • 3

Zvezda Totenhema Hjong-Min Son upozoren je da će ukoliko ne odvede fudbalsku reprezentaciju Južne Koreje do titule na Azijskim igrama morati da služi vojni rok u trajanju od 21 meseca.

Son je propustio poslednje dve utakmice u engleskoj Premijer ligi zbog turnira u Indoneziji, gde je trenutno Južna Koreja došla do polufinala na putu ka odbrani zlata, koje je imperativ za sve u njegovoj zemlji.

Azijske igre su za igrače do 23 godine, uz trojicu bonusa preko - što je Son u Koreji, i ukoliko ne osvoji zlato mogao bi da u svojoj zemlji krene u vojsku do sledeće godine.

Južna Koreja je u grupi završila iza Malezije sa šest bodova, dve pobede i poraz, a potom je izbacila Iran (2:0) i Uzbekistan posle produžetaka (4:3).

U polufinalu čeka boljeg iz duela Sirije i Vijetnama, dok u drugom delu Japan igra sa pobednikom Severne Koreje i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    27. avgust 2018 | 17:09

    Ima li razlike izmadju Juzne i Severne Koreje? NEMA!!!

  • E

    27. avgust 2018 | 18:50

    E,tako i ove naše reprezentativce treba negde na granicu 12 meseci ukoliko ne odvedu reprezentaciju makar do polufinala SP,EP.. jer da bi se prodao dobro i zaradili i ono i menadžeri treba da igraju u reprezentaciji! E,pa da vidiš bato moj kako se igra:)

  • Ivan Rakovac

    27. avgust 2018 | 19:14

    E,to se zove motivacija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA