≫ 

Austrijski novinar nasmejao Milojevića pitanjem o penalima: U odgovoru trenera Zvezde se videlo veliko samopouzdanje (VIDEO)

Šef stručnog štaba crveno-belih veruje u svoju ekipu i ističe da se njegovi igrači nikoga ne plaše

  • 16

Trener Zvezde Vladan Milojević najavio je drugo poluvreme u dvomeču protiv Salcburga u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona. On ističe da njegovi igrači imaju samopouzdanja i da su spremni za duel, kao i da nisu vežbali penale, jer on nije trener koji veruje u penal lutriju.

- Igramo drugo poluvreme utakmice, rekao sam i pred prvi meč u Beogradu, da će na Marakani biti samo prvo poluvreme. Ono što je bilo upečatljivo u prvoj utakmici, koja je bila tvrda, jeste to da nije bilo publike. Mislim da smo se spremili za drugu utakmicu. Sigurno da igrači Salcburga imaju samopouzdanje, ali ono ne manjka ni nama. Očekujem da bude utakmica kao i sve ostale do sada.

- Pripremamo se kao i do sada za svaku utakmicu, igrači veruju u sebe, respektuju protivnika, ali mi se apsolutno ne plašimo nikoga, nema razloga ni da se plašimo, jer su to sve dobri momci, dobri fudbaleri i igraju za jedan od najboljih klubova u Evropi. Ovo je jedna utakmica, daćemo sve od sebe i na kraju videćmo, moramo da damo sve od sebe, da budemo ono što jesmo - veruje Milojević u svoju ekipu.

Veruje u svoju ekipu - Vladan Milojević najavljuje napad na Ligu šampiona; Foto: Marko Jovanović

Austrijski novinar je pitao da li su igrači Zvezde vežbali penale, a to pitanje nasmejalo je trenera Zvezde.

- Nismo, nikad nismo ni izvodili jedanaesterce. Nisam ja od trenera koji veruje u jedanaesterce - poručio je Milojević, a zatim je usledilo konkretno pitanje: Da li verujete da ste bolji od Salcubrga?

- Mislim da smo dobri. Da li smo bolji, videćemo sutra, ali mislim da smo dobri - samouveren je Milojević, kome je predočen podatak da Salcburg u dosadašnjih 12 pokušaja nije uspeo da se domogne Lige šampiona.

Nisam znao za taj podatak, ali mi nemamo pritiska, ne vidim zašto bismo imali. U fudbalu treniramo i radimo i dajemo sve od sebe da damo maksimum na svakoj sledećoj utakmici, svesni smo da je veliki ulog, ali i posle te utakmice je novi dan. Razmišljamo samo tome, a ne o pritisku - poručio je šef stručnog štaba crveno-belih.

On na raspolaganju neće imati Nikolu Stojiljkovića, koji se povredio na treningu u Beogradu.

Nikola Stojiljković nije u konkurenciji za tim; Foto: Marko Jovanović

- Nisam srećan kada mi se igrač povredi, Nikola je veoma bitan za nas, nisam srećan što se povredio, ali šta da radimo.

Milojevića su novinari pitali i da li smatra da će Salcburg promeniti sistem igre u odnosu na meč na Marakani, ali on ističe da će

- Siguran sam da je stručni štab Salcburga analizirao našu prvu utakmicu, ne mogu da vam kažem detalje šta će da urade, ali to je njihov problem. Ekipa Salcburga ima sistem koji daje mnogo dobrih rezultata. Koliko će doći do promene ili ne, videćemo, više smo razmišljali o našoj igri - zaključio je Milojević.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije, Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dreka

    28. avgust 2018 | 23:07

    Svi mi znamo a znaju i oni da uvek igraju hrabro Ali sutra Sutra je za njih najbitniji mec 25 godina unazad Sutra je dan kada ce se vise od 15.000 delija radovati na stadionu Srce na teren pa kako nam BOG da

  • Бане

    28. avgust 2018 | 21:34

    Само храбро Милојеее!!!

  • жељо

    28. avgust 2018 | 21:01

    Сутра сам на утакмици да бодрим наше Делије до победе

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA