Kanga dao golčinu za pobedu Sparte, a onda se zaleteo ka svojim navijačima i provocirao ih kao Kristijano Ronaldo (VIDEO)

Nastavlja se rat Gabonca i fanova Sparte iz Praga

  • 2

Gelor Kanga u poslednje vreme nije u ljubavi sa navijačima Sparte iz Praga, a njegov novi gol za pobedu od 2:0 protiv Dukle, bio je povod da ih još jednom isprovocira.

Nakon što im je posle gola protiv Jabloneca pre mesec dana poručio da ćute, a oni ga zasuli pivom, usledio je novi gol Gabonca, i nova provokacija.

Dao je prelep gol u 81. minutu, kojim je potvrdio pobedu Sparte, a zatim je krenuo ka navijačima iza gola, skinuo dres i slavio u stilu Lionela Mesija (a kasnije i Kristijana Ronalda, za koga se posebno vezuje ova proslava u znak provokacije), sa pokazivanjem dresa navijačima.

Neki od navijača brzo su se sjurili ka ogradi, verovatno da vređaju Kangu zbog proslave, ali je ubrzo jedan od njegovih saigrača prišao i povukao ga u stranu, a i sam Kanga je pokazivao da je miran i da neće dalje da ulazi u raspravu.

Podsetimo, Kanga je bio na meti navijača i posle poraza od Spartaka iz Subotice na Karađorđu, posle čega su viđeni i rasistički povici čeških fanova.

Očigledno se rat nastavlja, a Kanga svaki gol sada želi da im "natrlja na nos" specifičnim proslavama.

Pogledajte kako je to izgledalo ovoga puta:

VIDEO: Kako je Gobeljić pratio žreb koji je odveo Zvezdu u grupu smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gejlor

    31. avgust 2018 | 22:06

    Mi smo ga voleli kad je davao ovakve golove,nek nam se vrati i on kao danas Bocko :)

  • Mik

    1. septembar 2018 | 06:41

    Vise nego ocigledno, covek oce da se vrati u Zvezdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA