≫ 

U grotlu Marakane ni velikanima nije lako: Đoković pričao o šansama Zvezde u LŠ, a pomenuo je i Partizan (VIDEO)

Najbolji srpski teniser opisao kakvu je dramu preživeo dok je pratio završnicu meča iz Salcburga

  • 9

Novak Đoković je burno proslavio plasman Zvezde u Ligu šampiona, a njegv video na Instagramu u kojem peva pesmu tim povodom, postao je hit na društvenim mrežama.

Posle pobede nad Tenisom Sandgrenom u 2. kolu US opena, Novak je dobio pitanje vezano upravo za taj video koji je objavio i on je opisao kako je ispratio meč protiv Salcburga.

- Bio sam u kolima. Znam da u saobraćaju ne sme da se gleda telefon dok se vozi, tako da sam stao sa strane jer se igralo poslednjih 20 minuta – samo sam stao sa strane, nisam hteo da izgubim sekundu tražeći parking. Bio sam sâm i drao sam se u kolima iz sve snage, stvarno je bilo napeto - rekao je Đoković na konferenciji za medije posle pitanja novinara "Sportkluba".

VIDEO: Ovako je Novak slavio ulazak Zvezde u Ligu šampiona

Osvajač 13 Grend slem titula ističe da je Zvezda pokazala da nije sve u budžetu i kvalitetu igrača, i da je presudio timski duh.

- Momci su bili jako borbeni, nisam stručnjak za fudbal, ali sam veliki navijač Zvezde dugi niz godina, to svi znaju. To je istorijski uspeh, čestitam im svima, pokazali su da nije sve u budžetu i kvalitetu igrača, već da je timski duh ono što je presudno. Takve priče inspirišu, sve čestitke.

Slavlje fudbalera Zvezde posle plasmana u Ligu šampiona; Foto: crvenazvezdafk.com

Novak je takođe prokomentarisao i "grupu smrti" koju je Zvezda dobila, jer će igrati protiv Liverpula, PSŽ-a i Napolija, a pomenuo je da u grotlu Marakane ni takvim velikanima neće biti lako. Nije propustio priliku i da pomene Partizan, koji je pre toga dva puta ušao u Ligu šampiona i napominje da je to veliki uspeh za tako malu zemlju kao što je Srbija.

- Dobro, postignut je izvanredan uspeh i ne treba sada ljudi da se usredsrede na to kako je Zvezda unapred otpisana zbog kvaliteta drugih timova. Treba pričati o tome kako je jedan kolektiv uspeo da postigne vanserijski uspeh i da bude ispred mnogih evropskih velikana.

- Znam koliko je Crvena zvezda to dugo pokušavala da učini, Partizanu je pošlo za rukom dvaput, tako da je to izvanredno za malu zemlju sa oskudnim budžetima za igrače. Sada nemaju šta da izgube, jedino se nadam da neće svi otići sada, da će neki najbolji igrači valjda ostati. Znam da je Radonjić otišao, ali nadam se nekim pojačanjima i da će u grotlu Marakane velikani imati problema da savladaju Zvezdu - zaključio je Đoković.

Uprava crveno-belih je i uslišila Novakove želje oko pojačanja, pa su poslednjeg dana prelaznog roka na Marakanu stigli Marko Marin, Ričmond Boaći i Goran Čaušić, koji će dodatno pojačati konkurenciju i Zvezda će u Ligi šampiona imati još jači tim.

Đoković nastavlja takmičenje na US openu duelom protiv Rišara Gaskea, koji je na programu u noći između subote i nedelje od 02.30.

Sudar u trećem kolu Ju-Es Opena biće njihov 14. Od dosadašnjih 13, Đoković je dobio čak 12. Otud kvota 1,07 na keca. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Đoković – Gaske.

Liverpul bez izgubljenog boda i bez primljenog gola. Nova pobeda uz netaknutu mrežu plaća se kvotom 2,90. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Lester – Liverpul.

PSŽ je svaku od tri pobede u Ligi 1 ostvario uz bar tri data gola. Kombinacija 2&3+ plaća se kvotom 1,40. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionica za utakmic Nim – PSŽ.

Milojević poslao poruku Liverpulu, PSŽ-u i Napoliju pred duele protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    1. septembar 2018 | 12:49

    Dođi na neki meč,da ceo svet vidi ko sve voli Zvezdu...Nije mala stvar da kamera u toku mečeva koje gleda ceo svet u loži vidi da Zvezdu podržavaju npr Đoković,Vidić,Stanković,Savićević,Piksi,Vučević,Teodosić....

  • Pfc

    1. septembar 2018 | 13:28

    Ne spominji Partizan ciji dres nisi skidao i gde si igrao i trenirao kada su ti svi okrenuli ledja!

  • Čika Jova

    1. septembar 2018 | 14:07

    Nole Srbine, tako je, volimo Zvezdu ali i navijamo za svaki naš klub u Evropi. Ove godine smo obelili obraz i radovali se uspesima Partizana, Radničkog i Spartaka. Očekujemo iduće godine još veće uspehe, pogotovu Zvezde i Partizana, neka nas vidi i čuje Evropa. Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA