≫ 

Reprezentativac tzv. Kosova rastužio srpski Ajntraht, Vukovi i Bavarci nastavili pobedničku seriju! (FOTO)

Ludilo u 2. kolu Bundeslige

  • 2

Fudbaleri Ajntrahta, posle pobede od 2:0 nad Frajburgom,poraženi su 2:1  od Verdera u okviru 2. kola Bundeslige. 

Meč je loše počeo po domaću ekipu, koja je, ruku na srce, delovala prilično dobro na samom terenu. Kostić i drugovi kratkim dodavanjima, pokušavali su da dođu do gola protivnika, što im je u par navrata i uspelo ali bez konkretnog učinka.

>>> Liverpul je na ovo čekao 28 godina: Mane i Firmino odveli Crvene na vrh, ali se ceo svet smeje najskupljem golmanu sveta (VIDEO)

Ipak, već u 21. minutu gosti su prkeo Osaka došli u ođstvo. Prvo je sa nekih 35 metara Egestajn odlično ubacio loptu između štopera Ajntrahta, u prazan prostor ubacio se Japanac i matirao golmana Trapa.

Već  u 32. minutu Vilems je morao van terena zbog crvenog kartona pa su domaći nastavili meč sa 10 igrača. U drugom delu, uz mnogo sreće i posle dosuđenog penala Frankfurt je izjednačio preko Halera. Do kraja Verder je napadao, ali je "srpski" Ajntraht uspeo da sačuva rezultat do samog kraja. I kada se činilo da će obe ekip emorati da se zadovolje remijem, u bukvalno poslednjem napadu, u 96. minutu, dosuđen je faul na ivici šesnaesterca za goste.

Slobodan udarac izveo je dvadesetdvogodišnji reprezentativac tzv. Kosova Milot Rašica koji je loptu buklvalno zakucao u mrežu za veliko slavlje gostiju. Zanimljivo Rašica je samo desetak minuta ranije ušao u igru.

Za tim iz Frankfurta od samog početka zaigrali su srpski internacionalci Filip Kostić i Gaćinović, dok je Luka Jović ceo meč presedeo na klupi.

Sa druge strane, u Leverkuzenu Bajer je ubedljivo poražen od Volfsburga sa 3:1 i pored vođstva koje su imali od 24. minuta kada je Bejli postigao gol. Bejli je doneo domaćima prednost od 1:0 u 24. minutu, da bi Ozkan autogolom izjednačio na 1:1. Gostima pobedu donose Veghost i Štefen u 55. i 60. minutu meča.

Leverkuzen je trenutno poslednji na tabeli nakon novog poraza.

I ekipa Hofenhajma, slavila je protiv Frajburga sa 3:1. baš kao i u Leverkuzenu, gosti su vodili sa 1:0 posle gola Hajnca u 36. minutu. Potom je Salai sa dva gola u nastavku preokrenuo rezultat. Andrej Kramarić je samo potvrdio pobedu domaćih u nadoknadi.

Aktuelni šampion Nemačke, bajern Minhen već posle 2. kola izbio je na čelo tabele, i to, posle ubedljive pobede nad Štutgartom od 3:0. Niko Kovač nastavio je tamo gde je Jup Hejnkes stao prošle sezone. Golove za gostujući tim postigli su Gorecka u 37. minutu, da bi se goleada nastavila u 63. kada je pogodio Levandovski koji je bio asistent kod trećeg gola koj ije postigao Tomas Miler.

Bundesliga 2. kolo:

Subota

Ajntraht - Verder 1:2

Augsburg - Menhengladbah 1:1

Leverkuzen - Volfsburg 1:3

Nirnberg - Majnc 1:1

Hofenhajm - Frajburg 3:1

Štutgart - bajern Minhen 0:3

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA