≫ 

Partizan ne računa na Sumu, a on dobio poziv u reprezentaciju!

Vezista se našao na spisku do 23 igrača koji će konkurisati za meč protiv Centralne Afričke Republike, u okviru kvalifikacija sa Kup afričkih nacija

  • 16

Partizan ne računa na Sejdubu Sumu u predstojećem periodu i to više nije nikakva tajna, što zbog slabog učinka, što zbog visoke plate, pa je pitanje dana kada će Gvinejac napustiti crno-bele i pronaći novu sredinu u zemljama gde još traje prelazni rok.

Posle ispadanja iz Evrope crno-beli su prvenstvo označili kao prioritet. Kec u Humskoj zato se plaća kvotom 1,18. Pogledajte i sve ostale kvote MOZZART kvote za utakmicu Partizan – OFK Bačka.

Ipak, u njegovoj zemlji imaju poverenja u vezistu, pa se on ponovo našao na spisku selektora tamošnjeg nacionalnog tima za kvalifikacione mečeve, za Kup afičkih nacija, koji će se 2019. godine održati u Kamerunu.

Očekivanja velika, razočaranje još veće Foto: Marko Jovanović

Suma se našao na spisku od 23 fudbalera, koje je belgijski stručnjak, na privremenom radu u Gvineji - Pol Put odabrao za utakmicu sa Centralnom Afričkom Republikom, koja se igra 9. septembra.

Tamošnji mediji navode da će pomenuti meč preskočiti fudbaler Borusije iz Menhengladbala i kapiten Gvineje Ibrahim Traore, kao i bivši fudbaler Siona Kevin Konstan, jer nema klub.

Podsetimo, Suma se još tokom minule sezone našao na “crnoj listi” u Humskoj, jer nije pokazao gotovo ništa, iako je u njega uloženo oko 1.650.000 evra samo na ime obeštećenja (plus 250.000 evra provizija za agente), a pride je i parpreno koštao crno-bele na mesečnom nivou (plata 46.000 evra).

Premalo blistavih momenata za Partizan Foto: Marko Jovanović

Ipak, dobio je početkom leta još jednu priliku da se dokaže, ali je posle dobrog starta ponovo upao u “minus fazu”, izgubio mesto u timu, da bi po dolasku na mesto trenera Zoran Mirković odmah napomenuo da mu Gvinejac više ne treba. U ovom momentu, Suma je najbliži odlasku u Izrael.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. septembar 2018 | 11:53

    Moralna ljudska dužnost Ilijeva je da napusti klub

  • Gidra

    2. septembar 2018 | 11:47

    Ja garantujem da Suma zna najvise fudbala u Partizanu od svih igraca. Kvalitet ima , samopouzdanje nema . Sacekati ga i istrpeti ga malo , docice na svoje .

  • mix

    2. septembar 2018 | 11:36

    Suma ne igra aki zato igraju Scekici, Ivanovici, Jankovici, Kosovici!!! Covek ne igra kako se od njega ocekuje, ali je za sve doktor fudbala!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA