Partizan bez levog beka u večitom derbiju

Defanzivac na meču sa Bačkom povredio medijalni kolateralni ligament kolena i mora da miruje od četiri do šest sedmica

  • 19

Povreda Zlatana Šehovića samo dva minuta pre kraja prvenstvenog duela između Partizana i Bačke nije izgledala naivno, a dodatna ekspertiza pokazala je da mladi defanzivac mora na dužu pauzu.

Na smimku magnetnom rezonancom utvrđeno je da je levi bek crno-belih, posle sudara sa golmanom Bačke Bojanom Zogovićem, oštetio medijalni kolateralni ligament kolena i da mora da miruje od četiri do šest nedelja, u zavisnosti od toga kako organizam igrača budeo reagovao na terapije i opravak.

>>> Partizan poslao dopunski izveštaj sa željom da Miletić ipak zaigra na Večitom derbiju i ne bude drastično kažnjen

Na sreću po tim iz Humske - operacija nije potrebna. To praktično znači da Partizan ne može da računa na Šehovića za utakmicu sa Crvenom zvezdom, koja se igra 22. septembra (ukoliko ne bude pomeranja na 23, jer Partizan igra tri dana pre derbija sa Radom, a Crvena zvezda tri dana posle sa Napretkom).

- Snimak magnetnom rezonancom je pokazao da je Šehović povredio medijalni kolateralni ligament kolena veći on je već počeo sa oporavkom. Na sreću, nije potreban nikakav hiruški zahvat, već mirovanje uz određene terapije - kaže za Telegraf doktor Partizana Ilija Rosić.

Podsetimo, Šehović je kuburio sa povredom tokom celog avgusta meseca, jer je na meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv litvanskog Trakaija, povredio mišić lista (ruptura). Vratio se na teren upravo na utakmici sa Bačkom i doživeo novi peh, koji će ga ponovo odvojiti od tima i terena.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    8. septembar 2018 | 14:29

    И са њим, и без њега, катастроПа им не гине.

  • BILI🇷🇸🥇🥇

    8. septembar 2018 | 14:51

    Dobijamo Zvezdu 2 razlike naravno ako ne sude penal za ZVEZDU.

  • Mickey

    8. septembar 2018 | 14:25

    Kakav derbi?To ce biti pravljenje gol razlike!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA