≫ 

Savršen spoj, Zvezda i Liga šampiona! EKSKLUZIVNO samo na TV Areni, o meču govore Del Pjero, Nemanja Vidić i Materaci!

Na dan utakmice koja označava povratak crveno-belih u elitno takmičenje posle 27 godina, kroz dvočasovni studijski program TV Arena je spremila bogat sadržaj, specijalne goste, analizu utakmice i još niz zanimljivih priča uoči istorijskog meča srpskog prvaka i italijanskog Napolija

  • 6

Ove nedelje, od utorka, startuje grupna faza Lige šampiona, gde će prvi put još od 1992. godine učestvovati i srpski prvak Crvena zvezda.

Ovo znači da će stadion "Rajko Mitić" videti neke od najvećih zvezda svetskog fudbala, poput Nejmara i Embapea iz Pari Sen Žermena, kao i igača Liverpula i kandidata za zlatnu loptu Mohameda Salaha.

Srpski šampion će na tim duelima imati veliku podršku navijača, jer su kompleti karata rasprodati svega nekoliko sati po puštanju u prodaju.

>>> Partizanova prva Liga šampiona: Nadigrali Murinjov Porto i Realove „galaktikose“, JNA bio tvrđava. Može li Zvezda bolje od toga?

Oni koji nisu uspeli da dođu do ulaznica duele izabranika Vladana Milojevića protiv najvećih evropskih klubova moći će ekskluzivno da prate na kanalima Arena sport televizije.

Kao vrsni poznavalac italijanskog fudbala Dejan Stanković analiziraće iz studija ekipu Napolija Foto: Marko Jovanović

Studijski program sa stadiona počinje od 19 čeasova na TV Areni sport 1, a domaćin studija Miloš Milićević ugostiće Dejana Stankovića, Bojana Đorđića, Ivana Vukomanovića i Slobodana Pavkovića.

Pored toga, imaćete priliku da čujete još legendarnog Alesandra del Pjera, Marka Materacija, Milenka Aćimovića i Nemanju Vidića!

Neće izostati dobra stučna analiza, kao ni osvrt na put Zvezde do Lige šampiona. Na terenu bi trebalo da se nađe i generacija iz Barija 1991. godina što će sigurno izazvati mnogo emocija kod gledalaca.

Članovi Zvezdine šampionske generacije iz Barija biće specijalni gosti na "Marakani" Foto: Telegraf

Arena će film vratiti 27 godina unazad, Jovana Guzijan će biti uz heroje koje bi trebalo da predvodi kapiten Dika Stojanović.

Očekujte uključenja iz grada, kao i iz VIP lože uz Ognjena Draškovića. Izjave trenera i igrača, ali i mnogih poznatih aktera iz sveta fudbala. Komentar utakmice radi Nedan Milovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misa

    17. septembar 2018 | 16:02

    Bruka od drzave I ostalih odgovornih zbog toga sto nema prenosa na rts-u

  • Ivan

    17. septembar 2018 | 17:33

    Eto zbog tih zvezda iz 1991god. Koji nisu jednom u dve god.dosli na jednu prvenstvenu utakmicu. Zbog takvih mi nismo dosli do karte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA