Ovo je put kojim se silazi u pakao: Čuveni italijanski novinar prestravljen tunelom Marakane (VIDEO)

Đovani Batista Oliveira, novinar Gazete delo Sport, prošao je pred utakmicu Zvezda - Napoli kroz tunel ispod severne tribine

  • 12

Čuveni italijanski list Gazeta delo Sport je uoči utakmice Zvezda - Napoli na Marakani poseban osvrt imao na tunel stadiona Rajko Mitić. Uz video i komentar njihovog novinara Đovani Batista Oliveira, tunel je opisan kao "silazak u pakao".

>>> Neverovatan pad kvote na Zvezdu kako se bliži meč sa Napolijem: Kec skoro prepolovljen i nastavlja da se smanjuje!

Italijanski novinar je bio posebno inspirisan dok je prolazio tunelom, a očigledno i prestravljen ambijentom prolaza ispod severne tribine sa najvatrenijim pristalicama crveno-belih.

- Izlaz iz svlačionica izgleda kao savim običan, nalik onom u osnovnim školama. A onda sa desne strane čujete buku i ugledate tunel u koji morate da uđete i iz kojeg dopire buka. I počnete da brinete... Prvi utisak o tunelu je njegova dužina. Ne vidi mu se kraj! Drugi utisak je nagib. Imate utisak da se spuštate u pakao.

- Mislili smo da je to samo metaforički. Ali ne! Stvarno tako izgleda kada se spuštate tunelom... Širok je tek nekoliko metara, a dugačak 75. I to prvi deo. Jer kada pomislite da ste stigli do kraja, kada vidite svetla i čujete buku, niste. Četiri stepenika levo, pa 19 desno. A onda opet nizbrdo i tunel postaje sve uži i uži...

- Ulazite u poslednja 33 koraka, a iznad glave dopire buka sa tribine sa najvatrenijim navijačima. Čovek se zapita kako da igra u tom ambijentu. Svetlost koju vidite u poslednijh 15 koraka, nije nimalo umirujuća... - opisao je novinar.

VIDEO - Milojević pokrenuo ševu na poslednjem treningu pred Napoli

VIDEO - Nikola Maksimović pokazuje Napolitancima Sever i šta ih očekuje na Marakani

VIDEO - Trening Napolija na Marakani pred Zvezdu

VIDEO - Anćelotiju dva puta zazvonio telefon na ključno pitanje o Zvezdi

VIDEO - U kojim bojama će biti koreografija Delija?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA