≫ 

Nisam ljut, Zvezda se brani vrhunski: Anćeloti svom timu dao šesticu, ali je i džentlmenski pohvalio crveno-bele! (FOTO) (VIDEO)

Posle remija na Marakani, trener Napolitanaca izneo je utiske

  • 10

Prvi put u karijeri Karlo Anćeloti nije sa Marakane otišao trijumfalno, slavio je dva puta sa Milanom, kao igrač i kao trener, a sada je kao šef stručnog štaba Napolija odneo samo bod protiv Crvene zvezde sa 0:0.

- Falilo nam je sreće, slažem se, malo smo grešili, skoro je sve bilo dobro, kontrolisali smo celu utakmicu, ali nam je malo falilo i da dođemo do pobede - bili su prvi utisci slavnog trenera, koji se podsetio Borjanovih bravura.

- Ja sam srećan, teško je bilo igrati protiv odbrane Zvezde, golman je bio odličan u nekoliko situacija 1 na 1. Malo nam je nedostajalo. Nisam ljut, žao mi je, ocena ekipi je šestica.

Izmene nisu donele promene, iako su bile zvučne.

Foto: Marko Jovanović

- Odradile su izmene šta su mogle, nije se moglo više protiv odbrane Zvezde, što važi za Mertensa i Hamšika. Zvezda igrala kako je trebalo, defanzivno, vrebajući kontre. Na suđenje nemam zamerke, arbitar je dobar bio, mislim da je samo na kraju malo grešio. 

Bilo je reči i o generalno slabijem startu sezone za Napoli, koji je nedavno deklasiran od Sampdorije sa 3:0.

- Još se mora naći balans, mnogo se pričalo o primljenim golovima, a malo o datim. Svetsko prvenstvo je malo ostavilo traga na pojedinim igračima.

Postavljeno je Anćelotiju pitanje i da li bi menjao taktiku.

- Alanu je bio malo teže posle žutog, njegova zamena je dobro igrala, Mertens. Što se tiče taktike, golovi jesu problem, ali ne bih menjao samu taktiku.  Nismo potcenili Zvezdu, Hamšik i Mertens nisu igrali jer su bili umorni, imamo još pet utakmica u grupi. Što se tiče drugih klubova i situacije u grupi, ne navijamo ni za koga, samo za sebe. 

VIDEO - UEFA opet na meti prozivki Delija

VIDEO - Dresovi zlatne Zvezdine generacije na Severu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    19. septembar 2018 | 00:07

    TELEMARKET !! NAPOLI 480 000 000 EVRA!!! ZVEZDA 44 000 000 EVRA !????? sta reci osim ......BRAVO ZVEZDO !!!!

  • Gidri

    19. septembar 2018 | 09:33

    Znaci covek je pravi trener i godpodin. Primer kako se analizira utakmica, bez omalovazavanja protivnika. Za svaku pohvalu, makar to rekao i iz kurtoazije.

  • Legolas

    19. septembar 2018 | 00:06

    Zvezdina gol razlika na kraju 1-16 . I to mozda 1. 0 16 ili 1 16 .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA