≫ 

Seltik gledao trojicu igrača Zvezde protiv Napolija, škotski medij napravio komediju od teksta

Ator teksta o poseti Seltikovih predstavnika Beogradu, Vojvodinu je "preselio" u BiH, a Stojiljkovića pomešao sa Babićem

  • 8

I Seltik je, poput brojnih evropskih klubova, imao svoje predstavnike na "Marakani" na meču Zvezde i Napolija, emisari škotskog velikana bili su da se na delu uvere u kvalitete pojedinih igrača Zvezde na koje su "bacili oko".

>>> Delije razgalile Šabanadžovića ovacijama: Refik se zahvalio na dočeku, pa otkrio koliko su Napolitanci bili nadmeni!

Ostrvski mediji su došli do saznanja da su u fokusu ljudi iz Seltika bili štoper Srđan Babić, napadač Milan Pavkov i desni bek Filip Stojković, ipak emisari škotskog prvaka u akciji su videli Stojkovića i Pavkova, dok je Babić  presedeo meč na klupi.

Škoti vrlo dobro informisani o kvalitetima ove trojice igrača.

- Ovaj 22-godišnjak nije zaigrao protiv Napolija, ali se njegov profil savršeno uklapa za Seltik - pišu Škoti za Babića, pa dodaju u nastavku:

- Sa svojom visinom on je očito igrač koji bi bio dominantan u vazdušnim duelima, visoko se kotirao na početku karijere.

I Srđan Babić našao se u notesu Seltikovih predstavnika Foto: Marko Jovanović

Sledi zatim kardinalna greška autora teksta, očigledna neobaveštenost je po sredi.

- Počeo je u bosanskom klubu Vojvodina (Babić jeste iz BiH), pre nego što se, vrlo brzo, preselio u Sosijedad gde je impresionirao svojim talentom. Nikada, ipak, nije odigrao utakmicu u Primeri, a u međuvremenu je bio na pozajmicama, dok ga Zvezda nije otkupila u februaru ove godine.

Nije "gaf" o Vojvodini u Bosni bio i jedini. Na fotografiji koja ilustruje priču je duel Nikole Stojiljkovića sa igračem Salcburga, ispod koje je napadač Zvezde potpisan kao Babić?!

Zbog stila igre koji se neguje u Škotskom fudbalu, visoki Pavkov je takođe jedna od opcija Seltika, kao i zbog činjenice da menadžer prvaka Škotske Brendan Rodžers raspolaž samo sa dva klasična napaača. Odsonom Eduardom i Lijem Grifitom. Pominju Škoti i činjenicu da je Pavkov kuburio sa povredama u pretonom periodu pa zbog toga možda nije najbolje ršenje za Seltik.

Konačno, Stojković je neko ko je u ovom trenutku možda i najpotrebniji Seltiku, koji dugi niz godina traži dugoročno rešenje na poziciji desnog beka.

Mikael Lustig je šestu godinu u klubu i traži mu se zamena, dok Kristijan Gamboa nije igrač na kome može da se gradi budućnost.

Pomenuti tekst možete videti OVDE

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    19. septembar 2018 | 22:10

    Seltik da traži nama igrače? Kako ih bre nije sramota...Može,ali mi igramo LŠ...za svakog minimum 20 miliona evra...dakle najmanje 60,međutim Babić sigurno košta oko 25 miliona evra

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    19. septembar 2018 | 22:33

    Баш ме чуди што гледали Звездине, а не Ивицине "бомбе"😂😂😂

  • sever

    19. septembar 2018 | 22:56

    Valjda vam je sada jasno zbog cega je Mamic godinama uzimao milione na transferima...Dinamo je redovno igrao LS i to astronomski dize cenu igraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA