Ginemo za Zvezdu, očekujem "vatromet" u derbiju: Degenek priželjkuje pobedu protiv Partizana! (FOTO)

Temperamentni fudbaler crveno-belih otkrio kako se oseća pred meč sa Partizanom

  • 16

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u nedelju od 19 sati igraju 158. Večiti derbi na stadionu Partizana u Humskoj, a kako to običn i bude, obe ekipe priželjkuju pobedu. 

>>> Derbi izlog za evropske emisare: Igrače večitih gledaju Dortmund, Sautempton, Lil, Galata, Fjorentina...

Vujadin Savić i Miloš Degenek čine stub odbrane Crvene zvezde, brzo su se uklopili i odlučno funkcionišu, a reprezentativac Australije će u nedelju (19 časova) debitovati u večitom derbiju.

- Derbi je nama najvažnija utakmica ove godine, kako zbog navijača, tako i zbog kluba. Velika je istorija između večitih rivala, derbi je derbi. Prvenstvo treba opet da se osvoji da bismo i sledeće godine igrali Ligu šampiona, tako da je nama Superliga primarni cilj. Spremićemo se najbolje što možemo da ostvarimo i cilj u nedelju, a to je pozitivan rezultat i da svi budemo srećni - rekao je Degenek.

Stub odbrane crveno-belih Degenek u meču sa napolijem; Foto: Marko Jovanović

Stamenog štopera posebno raduje maksimalan učinak i 21 osvojen bod iz sedam prvenstvenih mečeva.

- Lepo je što do sada nemamo poraz i što smo primili samo tri boda. Važno je da čuvamo mrežu i jako je bitno da imamo ritam trijumfa, voleo bih da tako nastavimo i u nedelju. Partizan je jako dobar tim koji saigrači i ja poštujemo. To je naš najveći rival i biće čvrsta i teška utakmica.

VIDEO: Delije posle Napolija najavile derbi: Pet komada, pet komada

Degeneka u nedelju na gostovanju Partizanu čeka debi u večitom derbiju, 158. po redu.

- Igrao sam derbi u Nemačkoj i Japanu, ali ovaj naš još nisam doživeo. Mislim da je najbolji derbi u svetu fudbala što se tiče emocija i istorije. Imamo najbolje navijače, ne samo u Srbiji već na svetu, a na terenu očekujem pravi „vatromet“.

Iskusni defanzivac ističe borbenost kao jedan od glavnih aduta crveno-belih.

- Imamo skoro 30 igrače na odličnom nivou, svi smo jedna prava porodica, a konkurencija je jako zdrava. Ginemo za naše pozicije i ovaj klub, i svako ko se nađe na terenu uvek pruži maksimum. Partizan ima dobru ekipu i fokusira se samo na Superligu, zato mu je možda malo lakše, ali je igrao dan posle našeg meča sa Napolijem... Sprmeićemo se maksimalno za derbi, da se vratimo sa pozitivnim rezultatom - završio je Degenek.

VIDEO: Degenek: Nije Zvezda ovde da se neko za****** s njom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lagan

    21. septembar 2018 | 21:13

    Ne mora vatromet, bićemo zadovoljni i petardom. :)

  • Patriota

    21. septembar 2018 | 20:06

    Vazno je poslati lepu sliku u svet sa derbija. Kada bi palo i par lepih golova, bilo bi jos lepse, naravno, svako od nas ima nekog svog favorita, ali bitno je da bude lep fudbal i jos vaznije da se ne povrede neki igraci...

  • J

    21. septembar 2018 | 20:49

    Mozda 0:5 najmanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA