Ovo je prethodilo tuči Delija sa Rusima ispred Severa: Evo i gde su otišli navijači Spartaka posle razmenjenih pesnica (VIDEO)

Sve je krenulo od skidanja dresa Marku Gobeljiću

  • 27

Tuča ispred severne tribine  između Delija i ruskih navijača dodatno je pokvarila raspoloženje navijačima i fudbalerima Zvezde, koji su odigrali veoma loš 158. večiti derbi, ali su na kraju ipak osvojili bod zahvaljujući diskutabilnom golu Ričmonda Boaćija.

Do razmenjenih pesnica došlo je zbog nekolicine ruskih navijača koji su pod dejstvom alkohola sišli na atletsku stazu, a zatim tražili dresove od fudbalera Zvezde.

To je zasmetalo nekim od vodećih ljudi Severa, koji su takođe sišli na atletsku stazu, misleći da "indijanci" ponovo cimaju igrače za dres. Palo je nekoliko šamara, nakon čega je počela i opšta tuča, jer su za napadnutog Rusa uleteli njegovi drugovi iz grupe.

Ipak, zahvaljujući reakciji nekoliko pribranih Delija, situacija se ubrzo smirila i sukob nije dodatno proširen.

Za svaki slučaj su navijači Spartaka iz Moskve poslati na zapadnu tribinu stadiona, kako ne bi došlo do novog kontakta sa navijačima sa kojima su razmenili pesnice, a i tamo su objašnjavali drugima šta se desilo na atletskoj stazi.

Večeras se igra i veliki derbi Istanbula. Ni Fenerbahče ni Bešiktaš nisu počeli sezonu kako se očekivalo, pa to donosi još veću tenziju. Kec na Fener je 2,65, dvojka 2,70, a iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - Bešiktaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    24. septembar 2018 | 17:00

    Dosao je kraj bratskog odnosa izmedju navijaca zvezde i spartaka!

  • Tole

    24. septembar 2018 | 18:38

    Au ganferi vi i na bracu idete 3 na 1. :))))

  • Vuk Vucko

    24. septembar 2018 | 17:55

    I sta sad...? Ko ce da im bude sponzor u nastavku namestenog prvenstva ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA