≫ 

Borjan je morao da bude isključen: Kruševljani ogorčeni suđenjem protiv Zvezde (VIDEO)

U Napretku ljuti, smatraju da im je učinjena nepravda u meču sa Beograđanima

  • 30

Novi sporan momenat na utakmici Crvene zvezde.

Posle derbija, i u Kruševcu je jedna situacija bila predmet polemika, ponovo se crveno-belima "stavlja na teret" da su imali naklonost arbitara, ovoga puta "progledano im je kroz prste" kada je golman Milan Borjan igrao rukom van kaznenog prostora.

>>> Izašle su kvote za gostovanje Zvezde u Parizu. PSŽ je, naravno, veliki favorit, a kvota da crveno-beli neće izgubiti (dupla šansa X2) je čak 7,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Pari Sen Žermen - Crvena zvezda.

Sudija Zoran Široki nije Borjanu pokazao crveni karton, već samo žuti (?!), što je mnoge iznenadilo na stadionu, revoltirani navijači domaćeg tima aklamativno su rekli šta misle o odluci arbitra povicima "lopovi, lopovi".

Primera radi, za identičan prestup (igranje rukom van kaznenog), golman Mančester junajuteda Romero dobio je direktan crveni karton na utakmici Liga kupa protiv Derbi Kauntija u utorak.

Jovičić glanca kopačku strelcu Gobeljiću u Kruševcu Foto: Crvenazvezdafk.com

Novinarima se posle utakmice u ime domaćeg tima obratio pomoćni trener Ivan Stefanović koji je vodio ekipu u drugom poluvremenu, pošto je Milorad Kosanović isključen u poluvremenu, već drugi put ove sezone (protiv Radničkog je sam napustio teren u toku meča)

>>> Fudbaler Napretka se uneo sudiji u facu tokom meča sa Zvezdom, a reakcija arbitra je sve iznenadila (VIDEO)

- Smatram da je Široki pogrešio. Morao je da isključi Borjana kada je igrao rukom van šesnaesterca. Pitanje je kakav bi bio dalji razvoj događaja, a rezultat je svakako previsok - rekao je posle meča Stefanović.

(Ne)sporni momenat se desio pri vođstvu Zvezde od 2:0. Gosti su do kraja golom jevtovića iz slobodnog udarca potvrdili pobedu i učvrstili se na čelu tabele.

VIDEO: Pogledajte i kako je sudija Široki reagovao na burnu reakciju igrača Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    27. septembar 2018 | 09:53

    Cist crveni karton. Da je nije dirao otisla bi kod igraca Napretka i bio bi gol. Sramota. Da je golman Napretka odmah bi dobio crveni.

  • Neso RS

    27. septembar 2018 | 19:37

    Postoje pravila i zvezdanina pravila!

  • mile

    27. septembar 2018 | 19:12

    sramota sta se radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA