≫ 

Sada si pao najniže Murinjo: Nova bruka Junajteda, i Čekićari izlupali očajne Đavole! (FOTO)

Poražavajući ishod za armiju navijača velikana sa "Old Traforda"

  • 3

Ne vredi - Murinjo i Mančester su osuđeni na propast!

Junajted se propisno izblamirao, još jedan u nizu šamara Murinju i njegovoj raštimanovoj četi zadao je Vest Hem, "Čekićari" su u Londonu savladali goste rezultatom 3:1 u 7. kolu Premijer lige, i tako im dosolili na otvorenu ranu.

Anderson u 5, Jermolenko u 43. minutu (autogol pripisan Lindelofu) već do poluvremena su najavili novi debakl slavnog kluba.

>>> Nova bruka Junajteda, eliminisao ih Lampardov Derbi: Da li je ovo početak kraja Žozea Murinja?

Rašford je u 71. vratio nadu gostima, a istu im je surovo oduzeo Austrijanac srpskog porekla Marko Arnautović golom koji je stigao samo tri minuta kasnije, za slom Mančestera u prestonici Engleske.

Andrej Jarmolenko slavi drugi gol Vest Hema Foto: Tanjug/Ap

Još tokom prvog poluvremena, kada je bilo jasno da Mančester čeka poraz, navijači Junajteda su na društvenim mrežama rekli šta misle o Murinju i ekipi, složni su u jednom: da pšortugalac mora da ode već danas.

Nije problem treći prvenstveni poraz u samo sedam utakmica od starta sezone, više od svega navijače pogađa igra ekipe sastavljene od velikih imena. Promaja u odbrani, nedostatak žara i kooperativnosti u svim linijama tima, rastuća nervoza i strmoglavi pad samopouzdanja kod igrača, samo su deo problema koji trenutno razaraju Đavole.

Murinjo, očigledno, ne uspeva da "podigne" ekipu, koja je u Londonu tresnula o pod, kapitulirala već u petom minutu, kada je Andrson, potpuno sam pred De Heom, na proigravanje sa desne strane, samo je podmetnuo nogu i zadao prvi od tri udarca klimavoj odbrani gostiju u čijem su srcu bili Mektominaj i Smoling, a spolja Šo i Jang.

Romelu Lukaku okružen defanzivcima Vest Hema Foto: Tanjug/Ap

Ni primljeni gol nije trgao goste iz letargije, uvukla se dodatna nervoza što je u smiraj poluvremena iskoristio Jarmolenko udarcem sa 16 metara, lopta je na putu do mreže zakačila Lindelofa i odsela u golu ukopanog De Hee, za 2:0...

Dobro uzdrmani, igrači Junajteda su u nastavku pokušali da se "vade" za sramno prvo poluvreme, na suvi individualni kvalitet Rašforda uspeli su da prepolove razliku: bio je to genijalan pogodak napadača Junajteda, jedan od najefektnijih koji se mogao videti ove sezone. Šo je poslao loptu iz kornera, a Rašford petom na "prvoj stativi" skrenuo loptu u mrežu.

Ni trenutak inspiracije Rašforda nije ni za jotu pomakao goste sa mrtve tačke, a u kakvom su stanju raspada najbolje svedoči akcija Vest Hema za 3:1, kada je Arnautović dobio loptu dok su oba štopera bila barem dva metra od njega (?!).

Iskoristio je poklon Srbin da rutinirano zada konačan udarac očajnim gostima koji od ovog, čini se, ne mogu gore.

Premijer liga, 7. kolo

Vest Hem - Mančester junajted 3:1

(Anderson 5, Lindelef 43ag, Arnautović 73 - Rašford 70)

Arsenal - Votford (16.00)

Everton - Fulam

Hadersfild - Totenhem

Mančester siti - Brajton

Njukasl - Lester

Vulverhempton - Sautempton

Čelsi - Liverpul (18.30)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gasa

    29. septembar 2018 | 16:41

    Koji vise murinjo, pa covjek svoje odsvirao

  • Даре

    29. septembar 2018 | 16:52

    Тако је бре,браво.још једна победа фудбала против шаха..

  • Бане

    29. septembar 2018 | 17:18

    Остани дечко ту до краја сезоне... "заврши их".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA