≫ 

Murinjo zapušio usta Pogbi: Francuzu zabranjeno da priča o krizi u Mančesteru!

Zlatna pravila menadžera Posebnog će morati da se poštuju

  • 1

Posle loših rezultata na svim frontovima, nezadovoljstvo navijača Mančester junajteda, ali i igrača, kulminiralo je posle remija sa Valensijom u okviru 2. kola grupne faze Lige šampiona. 

Utisak je da je menadžer Crvenih đavola Žoze Murinjo potpuno pogubio konce sopstvenog tima, u kojem je sada prvoj zvezdi Polu Pogbi zabranjeno da javno govori o krizi u klubu.

>>> Le Talekova ispovest Francuzima o Zvezdi, pecnuo je i Partizan: Igrači PSŽ-a će se diviti Delijama!

Kako prenose mediji u Britaniji, dvadesetpetogodišnji Francuz moraće po naredbi kluba da "ućuti" i da se fokusira na teren.

- Tim mora da se bori, radi, takmiči, pobeđuje u duelima, bude ponizan, i onda, na kraju meča, svaki od igrača mora da bude iscrpljen zbog napornog rada uloženog u klub i navijače. Drugo pravilo je, tim je uvek iznad pojedinca - poručio je Portugalski stručnjak u poruci koja se najviše odnosila na popularnog Poga.

Mančester je u očajnoj situaciji jer već četiri utakmice u nizu ne zna z apobedu. Posle nerešenog rezultata i poraza u Premijer ligi, usledio je poraz od Derbija u Liga kupu, a potom i remi sa Valensijom koji je upalio "crveni alarm".

Predpostavka mnogih je da će Murinjo ili Pogba morati da napuste klub kako bi se strasti smirile, a rezultati popravili, a do konačnog rešenja fudbaleri će morati da igraju po pravilima Posebnog.

Posle remija u Beogradu Napoli želi pobedu protiv Liverpula, i kvota na takav ishod je 3,25, dok pobeda Engleza „plaća“ 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Liverpul.

Barsa je tri meča zaredom bez pobede (Đirona, Leganes, Bilbao), što se veoma retko dešava. Večeras gostuje Totenhemu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Totenhem - Barselona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Titty Mcboob

    3. oktobar 2018 | 14:00

    Cudno kako Dule Savic nije Murinju pomogao u njegovoj karijeri kao sto voli da se hvali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA