≫ 

Uznemirujuća poruka Matića: Srbija je spremna da te ponovo izda, moj Nemanja! (FOTO)

Šta je ovime vezista Junajteda hteo da poruči?

  • 59
Nemanja Matić uznemirio navijače porukom na Instagramu; Foto: Marko Jovanović

Nemanja Matić se oglasio na svom profilu na Instagramu, gde je objavio zabrinjavajuću poruku za sve navijače u Srbiji.

Naime, vezista Junajteda, koji po rečima Mladena Krstajića sa konferencije za novinare, neće biti na raspolaganju Orlovima za duel protiv Crne Gore zbog povrede, objavio je poruku koja aludira da je nečim razočaran.

- Da, Nemanja Matić je spraman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja - piše u "storiju" koji je objavljen na Matićevom profilu.

>>> Pun Pionir čeka Zenit večeras u Evrokupu, a kvota da će u takvoj atmosferi Partizan slomiti rivala iz Rusije je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zenit.

Podsetimo, Srbija u četvrtak od 20.45 igra meč Lige nacija protiv Crne Gore, a prema rečima selektora Krstajića, Matić bi mogao u društvu svog trenera Žozea Murinja da prisustvuje meču u Podgorici.

IMAO SUKOB SA MIHAJLOVIĆEM, NIJE DAVAO IZJAVE ZA SRPSKE MEDIJE

Mladen Krstajić je Matiću namenio ulogu zamenika kapitena; Foto: MN Press

Pre nekoliko godina Nemanja Matić je imao sukob sa tadašnjim selektorom Sinišom Mihajlovićem, pa gotovo čitave kvalifikacije za Mundijal 2014. godine nije igrao, dok nije došlo do pomirenja, pa se priključio Orlovima.

Od dolaska Mladena Krstajića na mesto selektora, Matić je dobio ulogu zamenika kapitena, a ubrzo pred Mundijal u Rusiji odlučio je da ubuduće ne priča za srpske medije, jer mu se nije dopalo kako je jedan portal preneo njegovu šalu sa nekadašnjim kapitenom Branislavom Ivanovićem, koju je u vidu fotografije objavio na svoj Instagram profil.

Ipak, tokom Mundijala je davao izjave, pa se može reći da je bojkot medija prekinut ubrzo.

Printskrin: Instagram.com/nemanjamatc

VIDEO: Novinar iznervirao selektora Krstajića

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mini-star

    9. oktobar 2018 | 12:32

    Vi ste Gospodine Matiću delom pokazali koliki ste Čovek. Mi obični znamo a drugi i da hoće ne mogu da shvate Vašu veličinu.

  • Nesa CZ

    9. oktobar 2018 | 13:57

    Plasim se da ce biti kasno kada shvatimo da je Krstajic, svojim neznanjem i nemanjem autoriteta, najveci problem Srpske reprezentacije

  • Banat

    9. oktobar 2018 | 13:21

    Dobar čovek je Nemanja Matic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA