Krstajić "nacrtao" akciju iz filma "Montevideo bog te video"? Orlovi pokušali sličan trik kao Moša, Tirke i Milutinac (VIDEO)

Društvenim mrežama kruži priča da je naš tim posegao za akcijom koja podseća na duel Srbije protiv Bugarske tridesetih godina

  • 17

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je bez golova u Ruminiji, iako je imala dominaciju, igrača više čitavo drugo poluvreme i penal, koji je promašio Dušan Tadić.

Mogli smo da vidimo i nekoliko puta da su fudbaleri Srbije imali uigrane akcije kod prekida, a na društvenim mrežama se pojavila i interesantna tvrdnja da neke od tih akcija liče na cenu iz filma "Montevideo bog te video", gde Tirke, Moša, Milutinac... posle prekida zbune Bugare tako što svi kao po komandi krenu jedan za drugim.

Posle takve akcije je naša reprezentacija u filmu obezbedila penal, a zatim i preokret.

Ovakva akcija u Bukureštu nije dala rezultat, ali kod jedne takve Srbija je imala priliku za gol, jer je posle kornera, gde su Orlovi svi kao po komandi krenuli u kazneni prostor jedan za drugim, Nemanja Miletić glavom šutirao pored gola.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo i uporedite:

VIDEO: Krstajić o problemu drugog špica: Ni Bog vam ne može ugoditi!

VIDEO: Navijači Rumunije i Srbije svi u jedan glas: "Kosovo je Srbija"

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA