≫ 

Alison se ponovo glupirao ispred svog gola: Hoće li golman Liverpula nešto slično raditi i protiv Zvezde?

Brazilca nespretnost umalo nije koštala gola

  • 0

Poznato je da golman Liverpula i brazilske reprezentacije, Alison Beker, voli da ''komplikuje'' ispred svog gola i na taj način izluđuje svog trenera i navijače!

Retko kada bude ''kažnjen'' za te svoje izlete mada je u prijateljskom meču njegove selekcije protiv Argentine (1:0) i te kako mogao da bude.

>>> Istorijski dan u Vranju - stiže Zvezda u okviru Kupa Srbije. A kvota da će šampion slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Vranje - Crvena zvezda.

Trebalo je samo da ''očisti'' jedan običan pas Mirande, ali je Alison dozvolio rivalu da mu zapreti taman toliko da umalo nije primio gol.

Nema sumnje da navijači Zvezde priželjkuju da Alison i u dresu Liverpula u naredna dva meča u Ligi šampiona bude u istom raspoloženju. Podsetimo, Zvezda najpre gostuje Redsima sledeće sedmice, dok će ekipu Jirgena Klopa ugostiti 6. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA