Pored Jovića, Bajern za 20 miliona želi da dovede još jednog Srbina na Alijanc Arenu!

Čelnici nemačkog šampiona u Grujiću vide osveženje za vezni red

  • 7

Luka Jović nije jedini srpski fudbaler za kog je Bajern iz Minhena zagrizao i kog želi da dovede u letnjem prelaznom roku!

Prema navodima nemačkih medija, šampion te zemlje ima želju da svoj vezni red ojača dovođenjem Marka Grujića iz Liverpula za 20 miliona evra.

Grujić trenutno igra na pozajmici u Herti, nedavno je dao i gol, a upravo je u dva meča sa Bajernom pokazao sav svoj talenat i kvalitet. Kvalitet koji nije promakao sportskom direktoru Bavaraca Hasanu Salihamidžiću.

Grujić na meču Bundes lige Foto: AP/Tanjug

Temom odlaska Grujića u Bajern bavio sa čak i engleski ''Miror'' koji navodi da treneri Liverpula nisu zaboravili Srbina i da motre šta pokazuje na terenu.

I sam Grujić je nedavno rekao da bi voleo da se vrati na Enfild i zaigra u dresu Redsa, dok od transfera nije odustala ni sama Herta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    7. mart 2019 | 20:54

    Šaponjića dovesti!

  • Kaplar Janjićije

    7. mart 2019 | 20:16

    Peopade Bajern skroz

  • Navijac

    7. mart 2019 | 21:18

    Ajde ovo za Jovica ok,korektan i dobar igrac.Ali brate Grujana povezivati sa Minhenom,nidje veze.Mislim da je Grujan fudbaler za tim ,sa sredine tabele pa u kojoj god ligi igrao.Herta je odlican klub za njega,nadam se da ce tamo uspeti.Da ne budem sad kao neki hejter,voleo bih da Grujan ekslodira i postane igrac zanimljiv velikim klubovima ali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA