≫ 

Krstajić otvara nove frontove sa igračima: Posle Milivojevića i Nastasića, precrtao je i Grujića

Seleketor Srbije nije omiljen kod nekolicine buntovnika

  • 30

Selektor najboljih srpskih fudbalera Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za prijateljski meč sa Nemačkom i kvalifikacioni sa Portugalijom. 

Na njemu, očekivano, nije bilo mesta za Milivojevića, mada je bilo pokušaja da se Luka vrati u tim, te Nastasića, koji ignoriše nacionalni tim dok je Krstajić selektor.

Selektor je izostanak fudbalera Šalkea objasnio rečima da je ranije izjavio da nema nameru da se vraća u reprezentaciju, ali je poziv dobio Mijat Gaćinović takođe posle nesuglasica.

- On je igrač koji je bio na Mundijalu, da li je tada zaslužio ili ne, tada niko nije pitao... - "pecnuo" je selektor Nastasića, a onda progovorio o još jednom igraču koji kvalitetom zaslužuje poziv u reprezentaciju, ali postoje problemi druge vrste kod njega - u pitanju je Marko Grujić.

- Grujića izuzetno cenim, momak je za desetku, ali on je odbio mladu reprezentaciju. I sada je trebalo da ga zovem u "A selekciju", a odbio je mladu. To bi bio apsurd.

Krstajić aludira na događaj iz septembra kada je u FSS stigao dopis iz Herte da se Grujić izostavi sa spiska mladog tima kako bi se bolje privikao na novu sredinu. U FSS su to shvatili kao Grujićevo odbijanje da se odazove u U21 selekciju.

Što se tiče Gaćinovića, on se izvinio za svoju nervoznu reakciju u svlačionici nakon meča sa Litvanijom kada je imao verbalni duel sa selektorom, jer ga je ovaj zamenio.

- Gaćinović je rekao da je pogrešio i to se prašta. U službi sam srpskog fudbala, ne svojoj. Uvek ima iskakanja, neke stvari moraju da se rešavaju u hodu. To je sve normalno i dešava se u svlačionici. Nemam sujetu - naveo je on.

Ilustracija: Nikola Jovanović/Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Selektor

    8. mart 2019 | 13:12

    Ne bira on tim , zna se kako stoje stvari u nasem fudbalu !!! Miletic , Rukavina ..... Zato i jesmo tu gde smo ....

  • GROBAR PODGORICA

    8. mart 2019 | 13:11

    PA LJUDI MOJI, PO STOTI PUT PIŠEM I GOVORIM DA MU DRUGI SASTAVLJAJU REPREZENTACIJU I TIM ZA NASTUPE. ON SE NE PITA KOLIKO I JA IZ CRNE GORE.

  • Srb

    8. mart 2019 | 13:50

    Kad ce da ga smene vise bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA