≫ 

Teo opet zagolicao maštu Delija: Zvezda je i dalje opcija, poznato je i kada tačno! (VIDEO)

I dalje tinja želja navijača Zvezde

  • 8

Miloš Teodosić vratio se u Srbiju posle potpisivanja ugovora sa Los Anđeles Klipersima, a na Srebrnom jezeru otkrio je i kakve su šanse da pređe jednog dana u Crvenu zvezdu.

Dok se zakuvavalo oko NBA ponuda, najmaštovitiji navijači Crvene zvezde pokušavali su da privole Tea da dođe, iako je to bilo u domenu naučne fantastike.

Teodosić uvek ističe koliko voli crveno-bele, ali je ujedno uvek bio i iskren kad je u pitanju potencijalni dolazak. Sada je to i konkretizovao vremenski.

- Sada kako se stvari odvijaju, to sigurno neće da se dogodi u naredne tri ili četiri godine. Ja sam već govorio i da ako dođe do toga, voleo bih da se to dogodi u situaciji gde mogu da igram, da ljudi koji dolaze da gledaju Zvezdu, da me vide u normalnom izdanju, a ne kada sam u godinama kada ne mogu da pružim nešto što može da pomogne ekipi. Posle tri ili četiri godine, videćemo. Uvek postoji šansa za sve u životu.

Teodosić će 2021. imati 34 godine, ali nije isključeno da i tada bude na vrhunskom nivou. Nedavno je čak izjavio da to očekuje, pa će navijači Zvezde i dalje imati šansu da ga ubede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA