Proživljavam ličnu dramu kad treba da skratim spisak: Đorđeviću teško pada da izabere 12 ratnika za Eurobasket!

Selektor Srbije zadovoljan odnosom igrača prema treninzima

  • 8
Košarkaška reprezentacija Srbije, Kopaonik, pripreme Foto: A. Nalbantjan

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević kaže da svi kandidati za dres Srbije rade pakleno na pripremam na Kopaoniku i da se vidi da su međusobno povezani.

On je otkrio da mu je jako teško da razmišlja i odluči ko bi mogao da otpadne jer su svi fenomenalno

- Ja bih ih sve vodio, svi se osećaju reprezentativcima Srbije, a naša ekipa ima velike ambicije u budućnosti.  Oni koji ne budu ovde, biće na sledećim. To su jako teške stvari, pogotovo za nekog tako emotivnog kao što sam ja.

- Jako je teško reći ko ne ide. Ja lično proživljavam ličnu dramu, a igračima je još teže. Na žalost na meni je da donesem tu odluku! - kaže Đorđević i dodaje da sitne povrede ne remete rad.

Foto: A. Nalbantjan

- Bogdan Bogdanović nije propustio nijedan trening od kad je došao. Stefan Jović je propustio tri dana zbog manje upale. Nemanja Nedović je na treningu zadobio udarac u rame, posle pregleda ćemo videti šta je u pitanju.

- Povrede su u nekom predviđenom i zacrtanom planu. Momci su imali dugu pauzu i neki od njih su probali malo da se spreme - rekao je Đorđević.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA