≫ 

Muta obavio prozivku u Partizanu: Dosta novih lica na prvom treningu, trojica fale (FOTO)

Prve provere, crno-beli će imati 26. i 27. avgusta

  • 15

Košarkaši Partizana su počeli sa pripremama za novu sezonu.

Crno-beli će se takmičiti u Evrokupu, ABA ligi, Košarkaškoj ligi Srbije i Kupu Radivoja Koraća.

Tačno u 20 časova u dvorani SC Dinamik na Dorćolu, na prvom treningu, crno-belu opremu su zadužili Mihajlo Andrić, Slobodan Jovanović, Nikola Tanasković, i Đorđe Majstorović, kao i momci koji će u narednom periodu trenirati sa prvim timom Partizana, Đorđe Tresač, Vuk Obradinović i Aleksa Novaković.

Na prvoj prozivci trenera Miroslava Nikolića, bio je i Vanja Marinković koji zbog zdravstvenih problema ipak nije trenirao. Iz opravdanih razloga, na prvom treningu se nisu pojavili reprezentativac BiH Obrad Tomić koji ima obaveze sa državnim timom, kao ni Amerikanci Džejmi Obrajen Bili "Skin" i Ijan Bejker, koji će u Beograd doći 13. avgusta.

- Ovo je prvi trening, polako se okupljamo i kompletiramo. Sva pitanja u vezi sastava ćemo rešavati u hodu, kako pripreme budu odmicale. Očekujemo da nam se uskoro pridruže Skin, Bejker i Tomić - rekao je trener Muta Nikolić.

 
Prvi trening #KKPartizan u sezoni 2017/18 Srećno crno-beli!!!A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc) on

Prve provere, crno-beli će imati 26. i 27. avgusta protiv Temišvara, odnosno Oldenburga. Zatim slede mečevi protiv Bešiktaša, Igokee, turnir u organizaciji Mega Bemaksa i Superkup ABA j.t.d. lige koji se odigrava u Baru od 20. do 22. septembra.

Novi tim crno-belih, navijačima će se predstaviti u utorak, 26. septembra od 19:00 kada Partizanu u goste dolazi Fenerbahče Doguš, aktuelni šampion Evrope, predvođen najboljim trenerom Evrope legendom Partizana Željkom Obradovićem, kao i nekadašnjim igračem Parnog valjka, Janom Veselim.

U novoj sezoni, uz trenera Nikolića, u stručnom štabu će raditi asistenti Nikola Marković i Aleksandar Matović. Šef tima za fizičku pripremu igrača biće Adam Petrović, sa kojim će raditi i kondicioni trener Miloš Cvetanović. Brigu o zdravlju crno-belih, ponovo će preuzeti dr. Moma Jakovljević, dok će se u novoj ulozi naći Dušan Kecman, od ove sezone tim menažer KK Partizan NIS.

(Telegraf.rs/kkpartizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žerac LeCZ

    7. avgust 2017 | 23:11

    Dinamik Partizan ili Partizan Dinamik, koje je novo ime?

  • Djole

    8. avgust 2017 | 00:02

    Svaka cast Muti...Sastavio je ekipu za F4 okruzne lige Banata...Bravo!!!

  • Robi

    7. avgust 2017 | 23:45

    Vidi se da će se kompleksi teško izlečiti. Bukvalno svaki komentar do sada je od pantera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA