≫ 

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO IZ BUDVE: Čović i Bogoljub Karić dogovaraju sponzorstvo za Zvezdu? (FOTO)

Predsednik crveno-belih i srpski biznismen ćaskali u jednom od kafića u Budvi, što je odmah izazvalo spekulacije o eventualnom partnerstvu

  • 44

Presednik Crvene zvezde Nebojša Čović je trenutno na odmoru u Crnoj Gori, a društvo mu pravi supruga Vesna. Njih dvoje su u utorak tokom dana uslikani u jednom od kafića u Budvi u društvu Bogoljuba Karića.

Čitalac Telegrafa je našoj redakciji poslao fotografiju iz Budve, na kojoj se vidi kako Čović razgovara sa Karićem. Možda je ovo bilo samo prijateljsko ćaskanje, ali nema sumnje da će fotografija odmah izazvati spekulacije da je možda na pomolu neka saradnja ili sponzorstvo.

>>> INTERVJU, MILENKO TOPIĆ: O promeni planova zbog Zvezde, reprezentaciji, odlascima na Marakanu i dva najbolnija sećanja (VIDEO)

Zvezda je prethodne sezone imala velikih finansijskih problema, pa mnogi igrači nisu primili plate, te je klub bio primoran da proda gotovo sve nosioce iz prethodne sezone. Sada Čović pokušava da stvori novi jak tim, a za to su mu potrebna i finansijska sredstva i sponzori.

Sa druge strane, Karić je jedan od najvećih srpskih preduzetnika i spreman je da ulaže u Srbiji i često upravo to i propagira. Ostaje da se vidi da li bi možda bio spreman i da se upusti i u ulaganje u srpski sport.

Podsetimo, njih dvojica su imali političku saradnju 2005. godine, kada su kao predsednici Socijaldemokratske partije (Čović) i Pokreta snaga Srbije (Karić) potpisali su sporazum o saradnji dve stranke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tv

    15. avgust 2017 | 18:09

    Bolje I katanac nego ovi da vode klub...

  • Nscz

    15. avgust 2017 | 17:58

    Ja nista ne verujem dok se Grobari ne oglase. Oni bolje znaju kakva je situacija kod nas u kuci od nas samih.

  • Nebojsa

    15. avgust 2017 | 18:24

    Kakav crni Karic ne treba nam njegov novac a mislim da nije nikakvo sponzorstvo u pitanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA