≫ 

Zvezdina "stotka" za početak: Crveno-beli košarkaši zatrpali mrežicu Vršca

Srpski i ABA šampion "raspucan" u prvoj proveri u sklopu priprema

  • 20

Renovirani sastav Crvene zvezde krenuo je sa prijateljskim mečevima i napadački je bio veoma inspirisan u prvoj proveri.

>>> Prilika za Zvezdu? Rajs dobio otkaz u Barseloni

Ekipa Dušana Alimpijevića savladala je Vršac u hali "Aleksandar Nikolić" rezultatom 116:79.

U utakmici koja je odigrana bez prisustva publike najefikasniji kod crveno-belih bio je Milko Bjelica sa 23 poena, dok je Nikola Radičević ubacio 17 poena uz 5 asistencija.

Posle izjednačenog početka, crveno-beli su u poslednjim minutima uvodne četvrtine preuzeli kontrolu u meču, novajlija Feldin je u poslednja dva minuta ubacio 7 vezanih poena, a rezultatski je sve bilo rešeno nakon serije 20-0 u prva 4 minuta druge deonice, u kojoj su trojke ubacivali Radičević, Feldin, Dangubić, Bjelica...

Na sve to nadovezao se atraktivnim poenima i Lesor za 48:25, a na poluvremenu na semaforu je stajalo 59:34.

U drugom delu igre trener Dušan Alimpijević je ukazao šansu svim igračima koji su bili u protokolu.

KK Crvena zvezda mts: Marko Kešelj 6, Nikola Radičević 17, Nemanja Dangubić 6, Dejan Davidovac 7, Dragan Apić 13, Stefan Lazarević 6, Aleksa Radanov 3, Džejms Feldin 13, Stefan Janković 4, Petar Rakićević, Matias Lesor 7, Nikola Jovanović 11, Milko Bjelica 23.

U sledećoj utakmici koja je na programu 3.septembra, crveno-beli će u dvorani "Milenijum” igrati protiv ruskog Zenita iz Sankt Peterburga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA