Evroliga se zahvalila Vučiću i Beogradu: Ovo je pravo mesto za Fajnal-for (FOTO)

Prodaja ulaznica završnog turnira elitnog takmičenja počinje 26. septembra

  • 2

Predstavnica Evrolige Rosel Keralta zahvalila se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predstavnicima Grada Beograda što su omogućili da se Fajnal for Evrolige održi u Beogradu.

- Njihova posvećenost od prvog dana bila je neverovatna i to garantuje da će biti uspešan Fajnal for u Beograd. Hvala i Dušku Savanoviću, čim smo ga nazvali da bude ambasador odmah je pristao i rekao "da, da, da", kao i Crvenoj zvezdi na privrženosti ideji Evrolige - rekla je Keralta na konferenciji za medije u Beogradskoj areni.

Ona je dodala da nema nikakvu dilemu da će Beograd biti pravi domaćin Fajnal fora Evrolige, poručivši da je uverena da će svi uživati u Srbiji.

- Pripremamo više manifestacija koji će biti pripremani i u gradu, tura trofeja, utakmice tri na tri, fan zona i druge akcije - navela je ona.

Prodaja ulaznica završnog turnira elitnog takmičenja počinje 26. septembra.

Fajnal-for Evrolige održava se od 18. do 20. maja 2018. godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalina

    20. septembar 2017 | 17:52

    pa naravno.. kad smo zemlja kosarke.. to se vidi odavno.. nego ne finalfor nego finale treba ovde da bude gospodo.. jer mi smo kosarkaska institucija..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA