≫ 

Minesota srušila Oklahomu uz zvuk sirene: Bjelica dao skroman doprinos, igrač Tandera se obrukao kao nikada do sada (VIDEO)

Srbin igrao samo devet minuta u trijumfu Vulvsa

  • 0

Totalno lud meč NBA lige odigrali su košarkaši Oklahome i Minesote u noći između nedelje i ponedeljka, a pobedu su izvojevali gosti trojkom u poslednjoj sekundi.

Na kraju - 115:113 u korist Vulfsa i ''plaketa'' heroja za Endrjua Viginsa.

Upravo je on uz zvuk sirene pogodio za pobedu Minesote koja je na 4.7 sekundi pre kraja gubila 113:112, pošto je Karmelo Entoni bio precizan za tri poena.

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica odigrao je devet minuta i za to vreme ubacio je samo jednu trojku.

Junak Vigins je meč završio sa 27 poena, sedam skokova i četiri asistencije, dok je Karl Entoni Tauns takođe imao 27 poena uz 12 skokova. Džef Tig je imao 19 poena, Džimi Batler je dodao 15, a Tadž Gibson 11 poena i 10 skokova.

Vestbruk je u redovima Oklahome bio najefikasniji sa 31 poenom, 10 asistencija i pet skokova. Entoni je dodao 23, a Pol Džord 14 poena i osam asistencija. Vredi pomenuti i Stivena Adamsa koji je ostvario dabl-dabl učinak sa 17 poena i 13 skokova.

Kada smo već kod Oklahome, dodajmo i to da je Andre Roberson doživeo možda i najveći blam otkako igra košarku.

Za 22 minuta nije postigao nijedan poen, ali je problem u tome što je su dva šuta sa linije penala upisana kao ''er bol''.

Pogledajte i sami:

U drugom meču Nju Orleans je pobedio Los Anđeles Lejkerse rezultatom 119:112.

Entoni Dejvis sa 27 i Demarkus Kazins sa 22 poena bili su najefikasniji u redovima pobedničkog tima. Obojica su upisali i dabl-dabl učinak zbog 17, odnosno 11 skokova.

Džordan Klarkson je sa 24 poena predvodio Lejkerse, a pratili su ga Kaldvel Poup i Kajl Kuzma sa po 20 ubačenih poena. Podbacio je Lonzo Bol koji je brojao samo do osam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA