Krenuo u prodor i zakucavanjem dovršio Barselonu: Kakva partija Vase Micića! (VIDEO)

Brutalna partija srpskog reprezentativca u Evroligi

  • 3

Vasilije Micić je odigrao fantastičnu partiju u Evroligi, i znatno doprineo da Žalgiris sruši Barselonu na njenom terenu.

Plejmejker srpske reprezentacije je meč završio sa čak 20 poena i osam asistencija, a posle meča je pohvalio igru celokupnog tima.

- Bila je ovo sjajna pobeda za naš tim. Od prvog do poslednjeg minuta smo igrali koncentrisano. Zaslužili smo trijumf i želim da čestitam saigračima na sjajnoj partiji. Ostali smo verni planu igre od početka do kraja. Znamo da imamo mladu i ambicioznu ekipu, ali moramo da se držimo onoga što nam trener kaže i mislim da je to bio ključ ove pobede - istakao je Micić.

Pogledajte neke od poteza našeg reprezentativca, od kojih možda najbolji zakucavanje u samom finišu meča.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    25. oktobar 2017 | 14:46

    on je poceo da igra dobro u zadnjih godinu ipo,samo mi nesto drugo nije jasno,zasto nema andjusica i nzm da li su micov i erceg na sirem spoisku od 35 igraca za kvalifikacije za SP,ima tu jos nekih,samo sam im zaboravio imena,mislim da ni rade zagorac nije pozvan,a trebao bi,posto nije pozvan niko iz NBA,a on vise nije tamo,ili da ga pozovu naknadno njega i andjusic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA