Zvezda se oglasila povodom priča da je delila besplatne karte za Makabi

Novoj evroligaškoj pobedi Crvene zvezde prisustvovalo je 8230 gledalaca koji su pomogli klubu da prihoduje određena sredstva prodajom karata, stoji u saopštenju

  • 27

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Makabi u četvrom kolu Evrolige, ali je dan nakon utakmice klub morao da se oglasi saopštenjem.

Ovog puta povod su glasine oko besplatnih ulaznice koje su navodno bile podeljene pre meča.

>>>Zvezdin meč sa Makabijem drugi najslabije posećen duel crveno-belih u Areni: Samo još jednom su imali manje od 10.000 navijača (FOTO)

Saopštenje košarkaškog kluba Crvena Zvezda prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda mts najoštrije demantuje glasine pojedinih „proverenih izvora" i takozvanih„botova" na društvenim mrežama u četvrtak uveče, da je klub organizovao podelu besplatnih karata pred utakmicu 4.kola Evrolige Crvena zvezda mts – Makabi FOX.

Još jednoj velikoj evroligaškoj pobedi predstavnika Srbije u najjačem evropskom takmičenju prisustvovalo je 8230 gledalaca, koji su u velikoj meri pomogli igračima na parketu da zabeleže novi trijumf, a klubu da prihoduje određena sredstva prodajom karata.

KK Crvena zvezda mts ovim povodom reaguje samo iz dva razloga: kako bi demantovao neistinu, i zbog svih onih koji su se u četvrtak uveče našli u dvorani sa kupljenom ulaznicom za ovu evroligašku utakmicu.

Foto: ATA Images

Od 2011.godine, i dolaska nove uprave, politika kluba po pitanju podele besplatnih ulaznica je ista! „Institucija" besplatnih ulaznica je iskorenjena i naši navijači znaju da kupovinom ulaznice direktno finansijski pomažu klubu da živi i održava standard koji je već godinama poznat, a to je borba za sve trofeje, jasan sistem po kome klub radi, i transparentno posluje.

Zato nas čudi pokušaj dezinformisanja javnosti sa temom „besplatna podela karata" i na ovaj način, tako svojstven nekima koji su tu „praksu" poklanjanja hiljada karata upražnjavali godinama.

KK Crvena zvezda mts je od 2013.godine i utakmice Evrolige sa Lokomotivom iz Krasnodara u „Kombank Areni" svojim finansijskim izveštajem i objavljivanjem prihoda i rashoda sa te utakmice, uveo standard koji do tada nije bio upražnjavan, jer su se ovakve utakmice pre toga nazivale „praznicima košarke i poklonima gradu i Republici" koji donose čist gubitak. Možda baš zbog prakse koja sada nama pokušava da se pripiše?

Foto: ATA Images

KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji su svojim prisustvom u četvrtak u „Areni" pomogli igračima da izbore još jedan trijumf, uz razumevanje finansijske situacije i nemogućnosti mnogih da izdvoje novčana sredstva za velike evropske utakmice koje tokom jeseni igraju brojni klubovi našeg sportskog društva.

KK Crvena zvezda mts

(Telegraf.rs/KK Crvena zvezda)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    27. oktobar 2017 | 17:29

    Ovo je cista laz. Juce sam kupio dve karte za lozu na srveru 2800 rsd), odveo sina od 7 god. na utakmicu i istu napustili na poluvremenu. Razlog? Gomila ljudi bez ulaznica koji su stajali na stepenicama ispred nas, tako da nista nismo mogli da vidimo. Volim Zvezdu, ali mi je muka od ovakvih saopstenja i vise nikada necu uci u halu.

  • Nscz

    27. oktobar 2017 | 18:56

    Cek cek jako je bitno cija je prica!? Znamo da su glodari skloni spletkama i lazima

  • Фамилија

    27. oktobar 2017 | 17:22

    Хахахаха мора Ћоки увек да помене Партизан. Комплекси су то

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA