≫ 

Alimpijević potvrdio loše vesti za Zvezdu pred meč sa Bambergom!

Pero Antić i definitivno neće biti u timu za duel protiv Nemaca

  • 5

Crvena zvezda u četvrtak od 18 časova igra protiv Bamberga utakmicu 5. kola Evrolige, gde u Areni dočekuje Bamberg. Izabranici Dušana Alimpijevića biće oslabljeni neigranjem jednog od najvažnijih igrača, pošto je potvrđeno da Pero Antić neće biti u timu, koji dugo vuče povredu lista.

>>> Kvinsi Miler pokrenuo lavinu: Hoću da se vratim u Zvezdu!

- Posle lošeg starta ekipa Bamberga zabeležila je dve uzastopne pobede u Evroligi. U svom rosteru imaju 5-6 igrača koji mogu, i igraju na pozicijama 1 i 2, počev od Zisisa preko Hikmena do Heketa, svi mogu biti organizatori igre. Ekipa je kompletirana dovođenjem Rajta iz Igokee i sada je tu sastav sa preko 12 dobrih igrača.

- Sa druge strane, naše šanse za pobedom se povećavaju kada igramo kući u atmosferi koju imamo. Ovde kada imamo pune tribine, definitivno nikome nije lako! Verujem i da će Luka Mitrović, sjajan čovek i košarkaš, bivši kapiten Crvene zvezde pokušati svojim saigračima da dočara šta ih očekuje ovde, i zato nam je vrlo, vrlo važno da odziv naših Zvezdaša bude dobar i da imamo atmosferu koja će nam pomoći da dođemo do nove pobede.

Foto: Cedevita/Marin Susic

- Kao što sam najavio, Pero Antić neće biti u sastavu, ostali momci su spremni - rekao je trener crveno-belih pred utakmicu.

Inače, Zvezda je za ovaj meč zatvorila deo Arene i u prodaju je pušten ograničen broj karata. Kapije Arene biće otvorene od 16 časova u četvrtak.

Posle 4 kola Evrolige i Zvezda i Bamberg imaju po dve pobede i dva poraza.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tito,Tempo,Tudjman,Ivica,Rasim,Ivan i Zeka

    1. novembar 2017 | 13:55

    То се и очекивало од мог капитена. Човек истрошен и то је нормално. А већи део терета он носи. Сви апелујемо на доброг тешког центра да се растерете Антић и Бјелица који и нису прави центри.

  • Laf

    1. novembar 2017 | 12:50

    Nista cudno to je se moglo i predvideti prilikom dolaska Pere da on vise nije u tom trenaznom procesu da bi mogao svaku utakmicu u sezoni izgurati...zato treba pod hitno reagovati i angazovati ovog starog znanca sto hoce da se vrati u Zvezdu...Vreme je da se Kalemegdan opet zatrese.

  • Lili

    1. novembar 2017 | 15:15

    Marjanovicu Bobane,dodji da igras kosarku!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA