"Stotka" Baskonije kao najava meča sa Zvezdom

Španski tim ušao u seriju dobrih rezultata

  • 10

Košarkaši Baskonije su ozbiljnom naletu. Tražili su formu igrači španskog tima na početku takmičenju u Evroligi, a onda su se kockice složile.

Stradao je najpre Real koji je u Madrid ispraćen sa 30 poena razlike, da bi i Žalgiris osetio moć preporođene Baskonije koja je na kraju utakmice u Kaunasu na svom kontu imala 20 poena više od rivala.

Sjajnu formu  i seriju dobrih rezultata, ekipa iz Vitorije je nastavila i u španskom prvenstvu. Ovog puta je "pao" San Pablo Burgos kome su košarkaši Baskonije isporučili "stotku", za konačnih 100:76.

Pobedničku ekipu je predvodio Šengelija sa 18 poena, Tima je dodao 17, a Vojtman upisao poen manje. Bivši igrač Zvezde, Dion Tompson je za ekipu San Pablo Burgos postigao 13 poena uz pet skokova.

Baskonija je tako na najbolji mogući način najavila duel sa Crvenom zvezdom koji se igra u četvrtak 23. novembra u beogradskoj Areni.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dorćol🇷🇸

    19. novembar 2017 | 17:30

    Više ne idem u arenu iako sam kupio sezonske karte za sebe i dete. Kada dovedemo pojačanja od onih 5 miliona koje je Čović zaradio prošle godine od prodaje igrača onda dolazim. Dete mi u suzama na svakoj utakmici koliko smo dobri i neću da ga izlažem stresu. Sa ovom ekipom teško i Srpsku ligu možemo da osvojimo.

  • Angry

    19. novembar 2017 | 16:00

    I mi cemo se isto provesti...

  • AViKakoTe

    19. novembar 2017 | 16:59

    I posle će trener:" Znam bar 2 razloga zašto smo izgubili od Baskonije 30+ razlike"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA