≫ 

Ljudi, izvinite: Jokiću baš teško palo isključenje protiv Lejkersa

Srpski košarkaš se pokajao zbog burne reakcije na utakmici u Los Anđelesu

  • 2

Srpski košarkaš Nikola Jokić izvinio se saigračima i svima iz Denvera zbog isključenja u porazu od Los Anđeles Lejkersa (127:109) u NBA ligi i poručio da se oseća loše zbog ranijeg završetka utakmice.

Jokić je, kao i trener Majk Meloun, u Stejpls centru isključen zbog prigovora arbitrima na jednu odluku kada mu nije dosuđen faul.

- Moram da uputim izvinjenje moj timu i upravi kluba. Osećam se loše jer sam ostavio saigrače na terenu - rekao je američkim novinarima Jokić koji nije želeo da komentariše odluku sudija.

>>> Jokić isključen! Srpski centar napao sudiju, vikao mu "je*i se", trener hteo da bije arbitra (VIDEO)

Trener Meloun priznao je da je zaslužio da bude isključen, ali ne i Jokić i dodao da će pokušati da ospori takvu odluku kako bi se izbegla eventualna suspenzija srpskom centru.

Jokić i ove sezone igra sjajno u najjačoj ligi sveta i prosečno beleži 16,2 poena, 11,6 skokova i 4,7 asistencija po meču.

Nevolja za Denver je i povreda najvećeg letošnjeg pojačanja Pola Milsapa, koji je izvrnuo zglob, i prema prvim prognozama čeka ga kraća pauza.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA