≫ 

Zvezdo, sad je šansa: Kvinsi Miler je slobodan igrač!

Bamberg i Amerikanac sporazumo raskinuli saradnju

  • 30

Ekipi Crvene zvezde očajnički je potreban napadač koji bi rasteretio glavnih obaveza Ročestija, Feldina, donekle i Bjelicu i Antića, a taj neko mogao bi biti dobro poznati lik - Kvinsi Miler.

>>> Zvezda se žestoko pojačava: Đenka ubedio Kvinsija da se vrati, stižu i strani plej i centar!

O Amerikancu i njegovom povratku na Mali Kalemegdan već izvesno vreme se priča po kuloarima, međutim do sada je kamen spoticanja bio njegov ugovor sa Bambergom, ali taj problem više ne postoji.

Nemački klub je u ponedeljak objavio da je raskinuo saradnju sa američkim košarkašem, te je on slobodan u izboru nove sredine.

U kraktoj objavi, Bamberg je Mileru poželeo sve najbolje u nastavku karijere koja je opasno krenula nizbrdo od odlaska iz Zvezde.

Problemi su počeli u Makabiju gde se povredio još pre nego što je počela sezona, povratak u formu tražio je u Bambergu, ali ni kod Trinkijerija nije uspeo da se nametne na pravi način.

Da li je Zvezda ponovo opcija za Milera?

Nedugo posle razlaza sa Nemcima, Miler je ostavio poruku na tviteru koja dovoljno govori o njegovom raspoloženju posle odlaska iz Bamberga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Костадин

    20. novembar 2017 | 13:47

    Питање у каквој је форми и може ли бити стари након повреде. Звезди су потребнији плеј и центар. Ребић је за Радичевића тата

  • Dorćol🇷🇸

    20. novembar 2017 | 17:13

    Čoviću ako sada ne dovedeš onda sam idi u arenu i gledaj propali tim .

  • Cure

    20. novembar 2017 | 16:51

    Cekamo te majstoree..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA