Povreda Karija uzdrmala Voriorse, 51 poen ubacio igrač od kog smo to najmanje očekivali! (VIDEO)

Povreda zabolela Voriorse, Vašington slavi Bila

  • 0

Oklahoma je pobedila Jutu sa 100:94 uz sedmi tripl-dabl Rasela Vestbruka u sezoni.

Iako je Juta imala čak 17 poena prednosti, Tanderi su uspeli da preokrenu uz 34 poena, 14 asistencija i 13 skokova Rasela Vestbruka, kome je ruki Donovan Mičel parirao sa 31 poenom.

Džezeri su prekinuli lep niz jer su imali čak šest uzastopnih pobeda uz minimum od 106 postignutih poena po meču

Ključna je bila dominacija Vestbruka u trećoj deonici, čime je uzdrmano samopouzdanje Jute, a Toronto se oslonio na Lourija i Derozana, koji su sa po 20 poena dobili Sanse.

Reptorsi su vezali četiri pobede, od toga tri na domaćem parketu, dok je NBA liga trenutno uzdrmana vešću da će Stef Kari pauzirati dve nedelje zbog povrede zgloba.

Posle rendgenskih snimaka bilo je jasno da će barem pola meseca biti van terena, zbog peha na utakmici protiv Nju Orleansa.

Inače, u poslednjem meču programa u noći između utorka i srede, Vašington je nestvarnom partijom Bila slomio Portland.

Čak 51 poen uz dve asistencije i tri skoka imao je Bredli Bil, Lilard je bio svestran na drugoj strani, sa 30 poena, devet asistencija i osam skokova.

Ne morate da pogađate dva puta, 51 poen je Bilu bio rekord karijere, prestigao je Karima Abdula Džabara koji je najviše poena postigao protiv Blejzersa, 49.

Takođe, treći je NBA igrač koji je u ovoj sezoni imao preko 50 poena na meču, posle Lebrona Džejmsa i Džejmsa Hardena. Takođe, u poslednja četiri meča, Bil je beležio prosečno tek 9.7 poena.

NBA, rezultati:

Toronto - Finiks 126:113

Oklahoma - Juta 100:94

Portland - Vašington 92:106

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA