Partizan čeka MZT, Čanak dao prvu izjavu kao novi trener crno-belih!

Crno beli protiv ekipe iz Skoplja traže šestu pobedu u ABA ligi

  • 9

Novi trener košarkaša Partizana Nenad Čanak, uoči debija protiv MZT-a iz Skoplja u 12. kolu ABA lige, izjavio je da očekuje maksimun energije i podršku sa tribina za pobedu. Crno beli su u seriji loših rezulata, pa ekipa ima imperativ pobede pred svojim navijačima.

- MZT po kvalitetu igrača ne zaslužuje mesto gde se trenutno nalazi na tabeli. Izuzetno poštujem trenera Željka Lukajića koji je imao veliki uticaj na moju igračku karijeru. On je "trener ratnik" koji se neće predavati i sigurno će dodatno motivisati ekipu protiv Partizana. Očekujem da damo maksimum energije u ovom momentu i iskreno se nadam podršci navijača. Nadam se da će prepoznati momenat u kom se ekipa nalazi i da će nam davati vetar u leđa svih 40 minuta, bez obzira na rezultat u datom trenutku - istakao je Čanak za klupski sajt.

>>>Nikola Lončar se vraća u Partizan?

Kapiten crno-belih Novica Velilčković poručio je da ekipa mora da uđe u utakmicu maksimalno i da energija ne pada ni u jednom trenutku. Samo uz takav pristup Partizan može do šestog trijumfa u regionalnom takmičenju.

- Svaki igrač koji se u datom momentu nađe na parketu mora da pruži sve od sebe, da se bori i izbori za pobedu koja bi nam mnogo značila - istakao je Veličković.

Utakmica između Partizana i MZT-a igra se sutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    15. decembar 2017 | 16:08

    Za te pare sto igra Velickovic mogli ste dva dobra igraca da dovedete ,a ne ovoga dedu koji jednu utakmicu igra pa dve ne igra !!!

  • Tanče

    15. decembar 2017 | 16:46

    Od ♥ti želim sve najlepše što se može poželeti, samo napred Čanak!!!

  • UVEK PARTIZAN

    15. decembar 2017 | 15:32

    Nek ti je sa srecom GROBARCINO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA