≫ 

Rade Zagorac od dolaska u Betis igrao samo tri minuta, Grobari likuju i priželjkuju raskid ugovora (FOTO)

Bivši član Mega Bemaksa i Memfisa vreme u novom klubu provodi van terena zbog lakše povrede

  • 7

Nekadašnji kapiten Mege i nesuđeni NBA košarkaš koji je bio blizu dolaska u Partizan, Rade Zagorac nije se, za sada, proslavio u svom novom klubu. On je za "fenjeraša" Endesa lige, Real Betis, za koji igraju još Blejk Šilb, Donte Drejper i Vladimir Golubović, odigrao svega 3 minuta.

Jedna trojka za tri minuta i to na debiju 2. decembra. To je sve što su navijači Real Betisa uspeli da vide od popularnog Zagora.

Od tada do danas njega više nema ni na klupi poslednjeplasirane ekipe španskog prvenstva koja je posle 10 uzastopnih poraza stigla do prvih pobeda u sezoni. Andalužani su bili bolji od Obradoira na svom terenu u Sevilji 83:77, dok je u nedelju zabeležena druga pobeda protiv Mursije 70-63.

Alimpijevićev test karijere: Zvezdin trener izlazi na crtu velikom Žocu!

Izostanak sa terena nesuđenog pojačanja Partizana dao je povod za likovanje navijača crno - belih koji su ga poslednjih nedelja željno iščekivali na parketu Pionira, ali ga nisu dočekali. Vest da Zagorcu ne ide baš najbolje u novom klubu neke je čak naterala da pomisle da želi da se predomisli i pak potpiše za tim Nenada Čanka.

Ipak, glavni razlog njegovog ne igranja nije loša forma već lakša povreda. Bilo je očekivano da se srpski košarkaš vrati na teren u utakmici sa Mursijom u nedelju, što je i sam nestrpljivo najavio, ali se to ipak nije dogodilo zbog lakše povreda leđa.

Kako se navodi na sajtu Endesa lige, Zagorac je već posle prve utakmice osetio bol u predelu leđa, pa se i njegov povratak na teren očekuje čim se povreda sanira. Sledeću utakmicu Real Betis igra u subotu protiv Grand Kanarije. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    18. decembar 2017 | 23:45

    To je Misko napumpao i pre vremena se raspumpao

  • Sasa Urosevic

    18. decembar 2017 | 21:24

    Sam je kriv

  • Outsider

    19. decembar 2017 | 00:23

    ...ne treba nam on ni za sta, ako je resio da ide tamo neka mu je sa srecom a mi cemo ovako pa dokle stignemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA