Jan se veseli Antiću, Obradović upozorava: Ova Zvezda igra dobro

Posle tri vezane pobede crveno beli gostuju prvaku Evrope

  • 0

Posle lošeg evroligaškog starta, košarkaši Crvene zvezde su se "probudili". Tri vezane pobede u najjačem evropskom takmičenju, vratile su veru navijačima i samopouzdanje igračima.

Trijumf u Valensiji, ali i onaj u Madridu, pokazali su da "ratničkim" pristupom crveno beli mogu da pariraju rivalima i u neizvesnim završnicama.

>>> Alimpijevićev test karijere: Zvezdin trener izlazi na crtu velikom Žocu!

Ipak, naredni ispit je do sada najteži. Aktuelni šampion, ekipa Fenerbahčea dočekaće u svojoj dvorani Zvezdu protiv koje će tražiti devetu pobedu u Evroligi. Žalgiris je u prethodnom kolu šokirao prvaka i naneo mu četvrti poraz, pa nema sumnje da će izabranici Željka Obradovića tražiti iskupljenje u punoj "Ulker areni".

Zvezda je u usponu formu, a toga je svestan i srpski trener koji zna da njegova ekipa mora da ostane koncentrisana tokom cele utakmice.

- Za sve ekipe u Evroligi, kalendar je jako težak. Moramo da budemo spremni za Zvezdu koja u poslednje vreme igra veoma dobro. Dolaze posle tri veoma dobre utakmice, posebno poslednje protiv Valensije i Mornara u ABA ligi. Kao i uvek, moramo da budemo koncentrisani i da pokušamo da odigramo najbolju moguću utakmicu - rekao je Obradović za sajt Evrolige.

Pobede u gostima protiv španskih ekipa, pozivaju na oprez u taboru istanbulskog tima. Bivši košarkaš Partizana, Jan Veseli ističe da ekipa mora da bude spremna, ali se u isto vreme raduje susretu sa nekadašnjim saigračem.

- Biće to veoma teška utakmica za nas. Zvezda igra sjajno u poslednjih nekoliko utakmica, posebno u gostima. Moramo da budemo spremni za to. Drago mi je što ću ponovo videti svog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Peru Antića - kaže Veseli.

Utakmica 13. kola Evrolige između Fenerbahčea i Crvene zvezde igra se u utorak od 18:45 u "Ulker areni".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA